FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - STEAUA, DUMINICĂ, 20:00, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Ionuț Popa le ține pumnii steliștilor în Europa înainte de jocul direct: ”Întâlnim o echipă care cam face antrenamente la fiecare joc”

Articol de - Publicat joi, 15 septembrie 2016 15:07

ACS Poli Timișoara primește duminică replica Stelei în Liga I. Antrenorul Ionuț Popa i-a lăudat pe roș-albaștri, împotriva cărora a recunoscut că s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate. 

"Evident jocul cu Steaua e poate cel mai important eveniment fotbalistic al orașului. Întâlnim cea mai bună echipă din România. O echipă care are de fapt două echipe. Întâlnim o echipă care cam face antrenamente la fiecare joc, nu prea găsește adversar. Pare favorită dar încercăm să ne ridicăm la nivelul lor", a declarat Ionuț Popa.

Tehnicianul bănățenilor a spus că vrea ca steliștilor să le meargă bine în jocul din deplasare cu Osmanlispor.

"Voi urmări jocul din această seară și îmi doresc să meargă mai departe în cupele europene. Îmi face plăcere să mă întâlnesc cu Gigi Becali, suntem prieteni, nu știu dacă vine la Timișoara. Dar cel mai mult îmi doresc să facem un fotbal bun. Aștept o reacție din partea jucătorilor, pe care îi laud când câștigă, iar când pierd îi critic foarte mult.

Sper să fim un adversar bun pentru Steaua și sper să mi se îndeplinească dorința de a juca bine. În afară de Steaua celelalte competitoare sunt cam pe aceeași linie”, a precizat Popa.

ACS Poli are și probleme de lot înainte de jocul cu Steaua. Vădrariu, Vraciu și Poparadu acuză probleme medicale, în timp ce Sorescu e absent după ce a suferit o fisură la umăr. De asemenea, fundașul Alin Șeroni e suspendat.

Partida ACS Poli Timișoara - FC Steaua București e programată duminică, de la ora 20.00, în etapa a VIII-a a Ligii I, în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Septembrie 2016, 21:42

Nu te teme,Ionut Popa si Reghe et co vorbesc despre *dificila * partida de campionat. Ce ii asteapta. Numai sa fiti si voi ca si *Bostonul * ,o rotita in angrenajul Ciobanesc.Sa faceti ce puteti ,nu sa va plangeti si sa va compatimiti. Sunt total neprofesionisti , abordeaza fotbalul pompieristic ,aveti sansa voastra.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close