FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI-PANDURII 0-1

Ionuţ Popa: ”Nu mă simt ajutat, dar aş fi un laş dacă mi-aş da demisia”

Ionuț Popa nu știe ce să mai facă pentru a ieși din impas cu Iașiul
Ionuț Popa nu știe ce să mai facă pentru a ieși din impas cu Iașiul

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 august 2012 14:17

Antrenorul Ionuţ Popa susţine că îşi doreşte o despărţire amiabilă de CSMS Iaşi, dar că nu vrea să-şi prezinte demisia pentru că ar fi un semn de laşitate.

"Sînt un om cu experienţă în fotbal şi simt atunci cînd nu sînt agreat într-un anumit loc. Nu am nimic cu Prunea sau cu Stărică, dar pur şi simplu simt că nu sînt ajutat. Le-am cerut să reziliem înţelegerea pe cale amiabilă, dacă asta va duce la bunul mers al echipei. Sincer, nici eu parcă nu mai am nici o tragere de inimă cînd văd că nu sînt ajutat. Dacă nu vor fi de acord cu rezilierea contractului, nu-mi dau demisia. Nu sînt un laş să-mi dau demisia", a spus Popa.

Tehncianul formaţiei ieşene s-a arătat nemulţumit de faptul că un grup de suporteri i-au reproşat după partida cu Pandurii (0-1) că ar avea nişte favoriţi printre jucători: "De ce să mă înjure pe mine lumea că bag jucătorii cu care am eu nişte parti-pris-uri? De ce să zică lumea că îi bag pe Onofraş, Claudiu Tudor şi Herghelegiu pentru că sînt copiii mei?! De ce nu a venit conducerea clubului să spună foarte clar că nu sînt bani de transferuri şi că evoluăm cu jucătorii pe care îi avem? Trebuiau să spună foarte clar că avem rezultatele pe care le avem şi că asta e treaba. Nu! Nu se poate. Mă lasă pe mine să rezolv problema. Dar pe rahatu' ăsta de antrenor nu-l ajută nimeni, nu?! Eu i-am mai spus lui Prunea că vreau să ne despărţim, dar nu m-a luat în serios. Eu vorbesc foarte serios!"

Duminică noapte, antrenorul Ionuţ Popa şi preşedintele Florin Prunea au avut o discuţie aprinsă, în care ultimul i-a spus tehnicianului că, dacă vrea într-adevăr să plece, atunci să o facă fără a mai face tam-tam în presă. CSMS Iaşi tocmai fusese învinsă, pe teren propriu, de Pandurii Tg. Jiu, scor 0-1, printr-un gol înscris în prelungiri de Dan Nistor. Moldovenii ocupă locul 17 în Liga I, penultimul, cu doar două puncte după 6 etape.

Citește și:

Jucătorul lui Dinamo, oprit de Poliție la 4 dimineața » Reunirea echipei avea loc la 8:30
Superliga
Jucătorul lui Dinamo, oprit de Poliție la 4 dimineața » Reunirea echipei avea loc la 8:30
Ce se întâmplă cu FC Botoșani, după ce Valeriu Iftime a câștigat alegerile locale
Superliga
Ce se întâmplă cu FC Botoșani, după ce Valeriu Iftime a câștigat alegerile locale
CFR s-a dezlănțuit! » Clujenii au anunțat al doilea transfer în 100 de minute
Superliga
CFR s-a dezlănțuit! » Clujenii au anunțat al doilea transfer în 100 de minute

Cota i s-a PRĂBUȘIT! » Revine la FCSB după un sezon foarte slab, Becali îi schimbă postul

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (4)
deadlock
deadlock  •  28 August 2012, 09:10

nu-ti da demisia bre nea Popica ca numai matale poti scapa Iasiul de la retrogradare

nitamarian78
nitamarian78  •  27 August 2012, 19:38

alexhaiducu ce ar fi sa ti vezi de barcelona ta si lasa echipele "de doamne ajuta"

andrei2210
andrei2210  •  27 August 2012, 19:10

nu inteleg totusi de ce atata frustrare si scandal la club? iasiul , o echipa nou promovata a avut pana acum cel mai greu program dintre toate echipele din liga 1.. deplasare la dinamo rapid si cfr.. acasa cu otelul petrolul si pandurii... in afara de otelul(cate totusi e fosta campioana a romaniei) celelalte echipe se bat la primele 6 locuri. sa vina meciurile cu adversari mai slabi si atunci ramane de vazut daca antrenorul trebuie criticat sau nu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează