FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

Un internațional român, ochelari à la Justin Bieber! Plimbare prin Londra cu bicicleta

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2023 12:06 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 12:56

Internaționalul Ionuț Radu, 26 de ani, a petrecut un week-end relaxant în Londra, s-a plimbat prin Soho, purtând, printre altele, o pereche de ochelari asemănătoare celei cu care Justin Bieber a impresionat la US Open, "Inflated cat-eye sunglasses by Loewe", cu prețuri pornind de la 300 de euro

Echipa națională a României a remizat cu Israel, scor 1-1, pe Arena Națională, și se pregătește de un meci care poate fi esențial în privința calificării la Euro 2024, duelul de marți seară cu Kosovo.

Ce s-a întâmplat duminică seara la antrenamentul „tricolorilor” » Decizia luată de Edi Iordănescu
ROMÂNIA - KOSOVO
Ce s-a întâmplat duminică seara la antrenamentul „tricolorilor” » Decizia luată de Edi Iordănescu

Edward Iordănescu l-a preferat pe Horațiu Moldovan

Printre absenții de la acțiunea primei reprezentative se numără și portarul Ionuț Radu, 26 de ani, care nu a mai fost convocat de către selecționerul Edward Iordănescu, după ce a ratat, accidentat fiind, și acțiunea din luna iunie. 

Antrenorul a decis să meargă în continuare pe mâna lui Horațiu Moldovan, deși Ionuț Radu, titular în primele două meciuri din preliminarii, a trecut peste problemele cauzate de operația la menisc și a fost împrumutat de Inter Milano la Bournemouth, locul 16 în Premier League după 4 runde.

Staff-ul naționalei a considerat că Radu nu este încă la parametri optimi pentru un portar care să reclame convocarea, a informat GSP.ro în urmă cu o săptămână.

4selecții a bifat Ionuț Radu la prima reprezentativă

Ionuț Radu a apărat un singur meci după operația la menisc

În ultimele trei luni, după plecarea de la Auxerre, portarul a apărat un singur meci, pe 29 august, Bournemouth - Swansea (3-2), în Cupa Ligii Angliei. În campionat, Radu a început ca rezervă a brazilianului Neto în startul sezonului.

Selecționerul a discutat cu goalkeeperul despre situația în ansamblu. S-a ajuns la concluzia că este mai bine ca Radu să fie lăsat să se adapteze la noua lui echipă și să lupte pentru a deveni titular la Bournemouth.

3portari a convocat Iordănescu pentru meciurile cu Israel și Kosovo: Moldovan, Târnovanu și Aioani

Zi senină în Soho, Ionuț Radu s-a plimbat pe străzile liniștite

Doar spectator de la distanță la meciurile naționalei, Ionuț Radu a avut un week-end relaxant și și-a oferit câteva momente de tihnă pe străzile londoneze. A mers, printre altele, în Soho și s-a bucurat de duminica liberă. 

Fotbalistul român acordă o atenție deosebită vestimentației, detaliu sesizabil în fotografiile publicate de el însuși pe rețelele de socializare.

În pozele pe care le-a împărțit cu fanii săi și la care a primit aprecieri pe Instagram, Ionuț poartă o pereche de ochelari în genul celei cu care cântărețul Justin Bieber, 29 de ani, a impresionat în urmă cu o săptămână la meciul jucătoarei de tenis Coco Gauff în cadrul turneului US Open din SUA.

Un internațional român, ochelari à la Justin Bieber! Plimbare prin Londra cu bicicleta
Justin Bieber și Hailey, prezenți la US Open. Foto: Imago Images

La meciul respectiv, Justin Bieber și-a ascuns privirea în spatele unei perechi de ochelari roz. O pereche de ochelari de soare „LOEWE Funky”, roz. În schimb, românul a apelat la o pereche de ochelari de culoare maro închis.

320de euro costă o pereche de ochelari pe site-ul renumitei companii, Loewe

VIDEO România - Kosovo / „Tricolorii” au început pregătirea

Citește și alte știri:

„Ce mai cauți aici?” » Daniil Medvedev a pierdut finala de la US Open, dar a cucerit publicul cu discursul său. Ce a spus despre Djokovic

Discursul lui Răzvan Marin l-a enervat: „Dacă aș fi antrenor federal, l-aș trimite acasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Alohomora
Alohomora  •  11 Septembrie 2023, 15:35

N-apucă ăsta să posteze bine pe insta că poc! - vine gesepistul să-i descrie pozele ca la paparazzii de joasă speță. Apoi să te mai miri că toată lumea de pe site îl înjură și-l pune, probabil nemeritat odată cu mutarea în Premier League, în tagma tatuaților cu fumuri gen "Pușki", Alibec, Man sau alte specimene.

fibra
fibra  •  11 Septembrie 2023, 14:47

Asta e ii doare undeva de nationala.Sunt doar pentru ei.

BayernMunchen
BayernMunchen  •  11 Septembrie 2023, 14:22

La fite si figuri suntem Campioni Mondiali!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează