FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Iordănescu e clar: ”Nu revin la Steaua!”

Gigi Becali şi Anghel Iordănescu
Gigi Becali şi Anghel Iordănescu

Articol de , - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 00:29

”Generalul” şi-a motivat hotărîrea: ”Gigi a spus că echipa nu se întoarce în Ghencea, nici eu nu mă întorc!”

Steaua în Ghencea este un scenariu din ce în ce mai puţin posibil. A spus-o Gigi Becali imediat după încheierea partidei cu Rapid. "Ce să mai caut în Ghencea? Pînă la urma e vorba şi de bani, am încasat 300.000 de euro şi am plătit o chirie de 30.000 de euro. Păi, pe Ghencea luam maxim 70.000. Nu e mai bine aici?", a explicat finanţatorul roş-albaştrilor.

Anghel Iordănescu a rămas surprins de declaraţiile stelistului: "Mi-am dorit enorm ca echipa să revină pe Ghencea. Pe Arena Naţională steliştii au făcut o atmosferă senzaţională şi au demonstrat că vor ca echipa să revină pe Ghencea. Gigi Becali a spus că nu e posibil să se mai întoarcă? Atunci îl anunţ şi eu pe Becali că nu am de gînd să mai revin în fotbal, deci nici la Steaua! Degeaba se laudă Becali că a făcut 400.000 de euro, dacă echipa nu a cîştigat".

"Cum spune ministerul că vrea Steaua pe Ghencea, cînd ministerul mă dă în judecată că vrea 600.000 de euro şi emblema? Asta e vrăjeală şi eu sînt sătul!"
Gigi Becali, patron Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
brod
brod  •  25 Octombrie 2011, 15:25

si, daca ciobanul cel zarghit s-ar fi întors pe tapsanul de lângă cimitir, generalul cu iconiţă s-ar fi grăbit să se bage slugă la el, da? din pacate, pensia si indemnizaţia de parlamentar sunt mai mari decât ruşinea şi onoarea.

euoltean
euoltean  •  25 Octombrie 2011, 12:17

Naspa ca nu vine "genialul" Iordanescu! De tot rasul... Hai ba vino sa faci rahhatul praf. Ca oricum n-a facut NIMIC peste tot pe unde a fost acest incult, ZERO!

lucian.i
lucian.i  •  25 Octombrie 2011, 11:05
Postat de sundancekid_nr.one pe 25 Octombrie 2011, 10:16

Cine sa joace ba cu casa inchisa pe national arena contra cfr-ului ? Ai ceva la b.ila ?

Crezi tu ? eu cred ca si cu CFR poate fi stadionu plin pentru ca e un derbi si orgolii mari

Vezi toate comentariile (18)
Comentează