INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  TRAGERE LA SORŢI

Iordănescu: "Grupa e foarte accesibilă, trebuie să ne calificăm!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2010 00:00

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu e optimist după tragerea la sorţi care opune României Franţa, Belarus, Bosnia, Albania şi Luxemburg în preliminariile pentru EURO 2012

"Eu nu aveam noroc la tragerile la sorţi, echipa a avut valoare. Grupa aceasta trebuie privită cu încredere, e foarte accesibilă, din care România trebuie să se califice. Ne batem cu Franţa, care nu mai e cea pe care o ştim, schimbă generaţiile, cred că va schimba şi antrenorul şi avem un mare avantaj"

Cînd joci totuşi cu echipe ca acestea, cînd România a făcut egal cu Franţa acasă şi în deplasare, iar la Constanţa am fost favoriţi după rezultatul de la un moment dat, e clar că trebuie să ne calificăm. Am avut 2-0 şi numai nepriceperea noastră a făcut să se termine 2-2.

Eu cred că Mutu mai poate juca la naţională şi sper să treacă cu bine peste problema pe care o are, Chivu trebuie să joace şi el, să-şi găsească ritmul şi Lobonţ, şi să prindă şi el echipa. Avem un lot capabil să obţină calificarea. Depinde de selecţioner şi de priceperea celor care se ocupă de pregătire", a zis Anghel Iordănescu la sportro.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
 •  07 Februarie 2010, 14:22

Cum să fie foarte accesibila, daca Iordanescu este agramat macar voi, care sunteti ziarişti si ar trebui sa stiti gramatica, corectati-l. Accesibil nu are grad de comparatie, nu pot fi "mai accesibil", "mai putin accesibil", "foarte accesibil" etc. Limba noastra-i o comoara, ce pacat ca ne batem joc de ea!

 •  07 Februarie 2010, 14:18

esti un smecher ai profitat de o generatie sa te dai mare acum, esti 000 la virsta ta daca erai antrenor bun erai si acum antrenor si ca tine sint mai multi vezi ienei sau piturca,cum se face ca sinteti toti de la steaua??? e o strategiee asta??ati fost niste parsivi,iar acum au aparut alti profitori care vor distruge,FECALII...jucatorii lor vor trada ,pentru bunastarea lor...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează