FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID_STEAUA

Iordănescu interzis în Giuleşti: "Aveam bilet, dar nu m-au lăsat să intru"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

Episod neplăcut pentru fostul selecţioner la porţile stadionului din Giuleşti. Stewarzii i-au interzis accesul în arenă motivînd că nu mai sînt locuri, deşi Iordănescu avea bilet.

"Am plecat pentru că nu am locuri. Nu este nomal pentru că eu am cumpărat biletele, dar ce pot să mai fac, mi-au spus că nu am loc şi am plecat", a spus Anghel Iordănescu, informează Mediafax.

Anghel Iordănescu a intrat în stadion, în zona tribunei oficiale, la ora 19.00, iar cu zece minute înainte de meciul programat la 20.00 a plecat.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (19)
 •  18 Aprilie 2010, 22:58
Postat de pe 18 Aprilie 2010, 21:42

1. de aia nu puteau rapidistii...respectiv macar a scapat de o umilinta 2. alta data se va trezi mai repede 3. omul asta ce legatura are cu fotbalul?

Nu m-am putut abtine sa nu comentez nr.3 de la tine de pe lista ... esti un ignorant daca nu stii cine ii Iordanescu nu conteaza ce face acuma sa nu uitam CINE era ANTRENOR IN 94 LA CEL MAI MARE SUCCES AL NATIONALEI LA UN CAMPIONAT MONDIAL,asa ca fa pasi si nu ne mai irosi timpul de pomana, ar trebui sa iti fie rusine si sa nu mai te legi de persoanele care au facut ceva pentru fotbal(ai noroc ca sunt o persoana civilizata astfel ti-as fi dat de mancare sa-ti ajunga pe anul asta).

 •  18 Aprilie 2010, 22:44
Postat de pe 18 Aprilie 2010, 20:24

la ce sa se astepte iordanescu din partea unui club de rromi, cum le place mai nou tiganilor sa-si zica?

tu iOrdanescule, mizerie nici cu gandu sa nu ajungi in giulesti....tI-ai batit joc de echipa care ti-a intins o mana odata... a 2-a oara nu se mai intampla... sper sa faci infarct SI TU si Toti cei care te sustin M-U-I-E s-TIAUA

 •  18 Aprilie 2010, 22:42

iordanescule..ailiber pe stadionul ala urat mirositor din preajma cimitirului ghencea....noi ti-am patat civca cariera...fugi pe spate,pana faci ra-na

Vezi toate comentariile (19)
Comentează