FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Iordănescu jr. are de unde alege la Pandurii » Și-au făcut superechipă!

Antal speră să revină și în atenția
Antal speră să revină și în atenția "naționalei", unde a strîns pînă acum o selecție

Articol de - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 00:00

Pandurii l-au împrumutat pînă la finalul sezonului pe Antal de la Hapoel Tel Aviv.

Una dintre trupele care s-au întărit serios în această pauză competițională este cea a lui Edward Iordănescu. Ultima lovitură dată de olteni este împrumutul lui Liviu Antal, mijlocaș de bandă care din vara lui 2015 a evoluat în Israel, la Hapoel Tel Aviv.

După ce în sezonul 2013-2014 a marcat 15 goluri pentru FC Vaslui, devenind golgeterul campionatului, Antal a plecat la Genclerbirligi.

Nu s-a impus la turci, de aceea a plecat după numai o jumătate de sezon la Beitar Ierusalim. Nici acolo n-a rupt gura tîrgului, așa că a acceptat oferta lui Hapoel Tel Aviv. A înscris de două ori în 16 meciuri, dar nu i-a convins pe oficialii clubului să-l păstreze, împrumutul la Pandurii poate fi șansa lui Liviu pentru relansarea carierei.

Gorjenii au opțiune de cumpărare la finalul acestei ediții.
În această iarnă, Edward Iordănescu l-a pierdut pe Momcilovici, dar și-a completat lotul cu Acsinte, Ropotan, Antal și Răuță. Pe lista de achiziții mai e portarul Bălgrădean, de la CSU Craiova.

36de goluri în 145 de partide de Liga 1 a izbutit Antal

Cum va arăta Pandurii în 2016:

Mingote - Ungurușan, Săpunaru, Vasco, Acsinte - Ropotan, Droppa - Antal, Nistor, Răduț - Hora

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
travka
travka  •  27 Ianuarie 2016, 09:18

Trăiască primăria și combinatul.(Care e în faliment sau prin aproape)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează