FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-0

Ipoteză-șoc după eșecul FCSB de la Iași: "Jucătorii au vrut să-l ardă pe Gigi. Niște coarde" + Reacția lui Becali: "Așa este, 90%"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2018 14:14

Dumitru Dragomir vine cu o ipoteză șocantă după înfrângerea celor de la FCSB pe terenul lui Poli Iași, scor 0-1. Fostul șef de la LPF susține că jucătorii au pierdut intenționat pentru "a-l lucra pe Gigi Becali".

"Tare mă tem că la Iaşi a fost ceva de rupt gâtul. Nu pe Dică, săracul nu are nicio contribuţie la treaba asta. Pe Gigi au vrut să-l ardă! Trebuie să ştii cum să te comporţi cu jucătorul, nu trebuie să stai doar cu biciul pe el. Trebuie să ştii să te apropii de el, să-i oferi toate condiţiile şi el atunci te urmează. Cu educaţia câştigi mult mai mult decât cu banii!

Dacă ai o strategie şi ai minte, nu există să nu-i ţii aproape. Să alerge până mor! Dumnezeule, nu făcea unul un pressing, un marcaj! Puneţi pe cineva să ia kilometri alergaţi la meciul ăsta, trece cineva de8 kilometri? La noi, în limbaj fotbalistic, se numesc coarde", a declarat Dragomir la Pro X.

Gigi Becali a reacționat după declarațiile lui Dragomir: "Nea Mitică e un specialist. Are o înţelepciune bătrânească, dar uneori bate campii. Are dreptate în proporţie de 90%, dar 10% dă cu smântâna în fasole".

1

2

Citește și: EXCLUSIV O nouă trădare? Un alt mare dinamovist și-ar dori să lucreze cu Becali: "M-aș duce la Steaua"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (44)
1065808933555529
Andrei Preda  •  10 Mai 2018, 23:14

Parca trebuia sa zica dragomirl ? Se vede de la o posta ca sant manevrati concertat de diversi toasi care ii vor pierderea fcsebeeelei. In romanica unde nimic nu e ce pare a fi , daca vrei sa faci o ekipa competitiva tre sa iei numa straini pe care sa i schimbi la max 1 an ca pun retelele astea mana pe iei si i romanesc

cluj_cluj
cluj_cluj  •  10 Mai 2018, 20:25
Postat de Ioan Trisi pe 10 Mai 2018, 19:37

Dragomir a fost,este si va fi o cutra.De ce nu isi vede de treaba lui ,cu localurile lui,cu afacerile lui oneroase.Mare ,,dastept,, a fost asta in viata lui.Un hot si un bandit!

Nu e cutra... e militian in cuget si simtiti. Atata poate, e in adeneul lui...

cluj_cluj
cluj_cluj  •  10 Mai 2018, 20:24

Fix asa a fost... cam vor sa il arda meci de meci... noroc cu arbitrii care nu ii lasa si baga cate un penalty permanent sa ii mai imbuneze ...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează