FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ipoteză surprinzătoare după transferul lui Florin Tănase: "Cineva trebuie să plece" » Doi titulari care ar putea părăsi Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2016 18:36

Marius Lăcătuș, fostul jucător și antrenor al Stelei, a vorbit despre transferul lui Florin Tănase la formația roș-albastră și e convins că vor mai pleca jucători de sub comanda lui Reghecampf.

"Tănase trebuie să joace fără presiune, deși la Steaua e altceva. Este presiunea rezultatelor imediate. Să sperăm că va avea evoluții bune și foarte bune.

În situația asta, cred că Steaua se va despăți de unul dintre mijlocașii laterali. Nu cred că Tănase a fost luat să stea pe bancă.

Nu va fi titular de la început, dar având în vedere că se dă o sumă foarte mare de bani pe el, e jucător tânăr și de perspectivă, va avea nevoie de multe meciuri în picioare. Reghe va trebui să găsească variante, iar Popa și Hamroun ar putea fi unii dintre cei care vor pleca în afară", a spus Lăcătuș la Dolcesport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  08 August 2016, 21:27

pacat ca nu se rezolva si cu sigla,sa revina si galeriile,dar e un inceput,macar sa investeasca iar creditoru,cu toate ca nu cred ca dat atat pe tase,maxim 1 mil,doar e finu,iar daca pleaca jucatori iar,degeaba vin altii,pana in iarna,mai trebuie adus un fundas central,unu lateral,un atacant sau 2,a zis o si reghe,si atunci sunt sigur ca sunt sanse de primavara europa league,city ne bate sigur !titlul,cupele vor fi si ele acontate,doar sa vina inca 3-4 jucatori cu ceea ce este acum,macar de ar fi luat si boldrin si alibec sau alt varf,macar

baddog2
baddog2  •  08 August 2016, 19:54

Popa va pleca in iarna, ii expira contractul vara viitoare si nu vrea sa prelungeasca.Hamroun va pleca daca jiji va obtine banii doriți pe el.Oricum daca vrei echipa ca la anul sa mergi in CL nu trebuie vandut nimic de valoare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează