FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Isăilă: "Trebuie să cîştigăm meciul cu Universitatea Craiova!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2010 00:00

Antrenorul Daniel Isăilă spune că elevii săi nu au decît varianta victoriei în partida de luni cu Universitatea Craiova.

 

 „Este un joc foarte important pentru noi, mai ales în situaţia în care sîntem în clasament. Este vital sa obţinem cele trei puncte puse in joc. Trebuie sa tratăm meciul ca pe o finală de campionat mondial, să dăm dovadă de un angajament şi de o dăruire exemplare. Am avut foarte mult ghinion, dar sînt convins că la un moment dat norocul îşi va întoarce faţa către noi. Nu mă interesează ce probleme de lot au cei de la Craiova, important este ceea ce facem noi“, a declarat Isăilă pentru site-ul oficial.  Ultima victorie a "stegarilor" s-a înregistrat în etapa a doua.

Biletele pentru confruntarea cu oltenii vor fi puse în vînzare duminică.  Preţul tichetelor este următorul:

Peluza - 15 lei

Tribuna a II-a - 15 lei

Tribuna I - 20 lei

Sectoarele S si T - 30 lei

Fotolii - 100 lei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
claudiano
claudiano  •  15 Octombrie 2010, 15:28

ba baiatule trezeste la realitate ca jucati la brasov...auzi la el mai vin si cu 1000 de olteni...dar te-ai gandit intai mai scapati cu viata?b-ul va mananca oltenilor cu tot cu piturca al vostru :)))

claudiano
claudiano  •  15 Octombrie 2010, 15:26

ha ha ha pai luati cel putin 3-0 oltenilor auzi la ei 1-4 cred ca ai visat frumos pacat ca e doar un vis pt tn...ii spulberam acasa pe hotii din oltenia...forzza steaguuuuu !!!

soringealu
soringealu  •  14 Octombrie 2010, 13:24

CRED CA VA VIN SI 1000 DE SUPORTERI !!!MAXIM

Vezi toate comentariile (6)
Comentează