FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Îşi face bagajele pentru Steaua » "Am negociat ieri şi azi cu Mihai Stoica"

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2013 18:35

Preşedintele Oţelului, Narcis Răducan, confirmă interesul roş-albaştrilor pentru Laurenţiu Iorga şi spune că deja a intrat în contact cu MM Stoica în vederea unui transfer.

"Am avut discuţii şi ieri şi azi cu Mihai Stoica în privinţa acestui subiect, deocamdată nu s-a trecut la lucruri concrete. Nu facem public stadiul discuţiilor pentru că sîntem un club fair-play şi nu vrem să facem o licitaţie în ceea ce îl priveşte pe Iorga.

El mai are de jucat partide importante în acest sezon, dar este un lucru bun că Steauă a trecut şi la fapte, nu doar la vorbe. Vom ajunge la un numitor comun dacă ofertă va fi pe măsură valorii jucătorului", a mărturisit oficialul.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
ionelgl
ionelgl  •  06 Aprilie 2013, 15:39

eu nu inteleg daca tot sunt niste prosti si alte epitete... astia de la galati de ce naiba nu ne lasa in pace oierul cumpara de la noi jucatori ? el daca are echipa steaua si sunt cei mai buni ... ce naiba-i trebuie jucatorii nostri de doi lei ?

ionelgl
ionelgl  •  06 Aprilie 2013, 15:36

ferasca sfantul sa ajunga la steaua... se rateaza si asta . sa speram ca o sa aibe noroc sa ajunga la o echipa buna ca il face becali praf daca ajunge acolo

breitner
breitner  •  06 Aprilie 2013, 07:53

Alt jucator gen szekely! Inca o teapa gen memeu.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează