FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Îşi pot cumpăra coşmarul » Dinamo vrea să îl transfere pe fostul lazial Del Nero

După duelurile cu Inter, Del Nero ar putea juca în următorul sezon în derby-urile cu Steaua şi Rapid
După duelurile cu Inter, Del Nero ar putea juca în următorul sezon în derby-urile cu Steaua şi Rapid

Articol de - Publicat sambata, 28 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 iulie 2012 00:58

Fostul lazial Del Nero, acum liber de contract, poate semna cu ”cîinii” săptămîna viitoare dacă roş-albii sînt de acord cu pretenţiile sale salariale, în jur de 15.000 de euro pe lună.

Dinamo poate ajunge să-şi cumpere coşmarul! Pe Simone del Nero, 31 de ani, cel care acum 5 ani bara drumul "cîinilor" spre grupele Champions League.

Fotbalistul a rămas în memoria roş-albilor după 1-3 cu Lazio, 1-0 la pauză, după 1-1 la Roma, italianul obţinînd penalty-ul - nu l-aţi uitat sigur pe Vali Năstase! - din care biancocelestii au egalat, apoi contribuind cu o pasă la reuşita de 2-1 a lui Pandev.

Acum, în 2012, Del Nero a devenit liber de contract, după ce anul trecut a fost colegul lui Mutu la Cesena, Lazio nu i-a mai prelungit acordul. Şi fotbalistul a fost propus antrenorului Dario Bonetti, care, la rîndul său, l-a propus şefilor.

Del Nero poate juca atît mijlocaş stînga, cît şi central, însă oficialii din Ştefan cel Mare nu sînt entuziasmaţi să mai bage mîna în buzunar pentru un nou transfer. Chiar dacă peninsularul ar veni gratis, el ar vrea cel puţin 15.000 de euro salariu lunar, plus un bonus la instalare de 300.000 de euro.

Bonetti l-ar dori, însă acţionarii încearcă să definitiveze acum transferul altui jucător dorit, în mod special, de către tehnicianul italian, hondurianul Alvarez. "Cîinii" au lăsat o cale deschisă spre transfer, nefiind încă sută la sută siguri că vor rezolva tranzacţia cu Alvarez.

Alvarez a ajuns

Aseară era prevăzut să ajungă, în sfîrşit, în România mijlocaşul Edgar Alvarez, 32 de ani, hondurianul dorit de Dario Bonetti şi solicitat de către italian de la începutul lunii iunie! Fotbalistul a stat mai multe zile la Palermo, pentru a-şi rezilia contractul cu sicilienii.

În mod normal, Alvarez va semna actele cu Dinamo, chiar şi impresarul său din România, Florin Manea, declarînd că jucătorul şi roş-albii sînt înţeleşi în principiu. Hondurianul va asista la meciul "cîinilor" cu Iaşiul, iar luni ar putea fi prezentat oficial, dacă se vor semna documentele.

5 echipe a schimbat în carieră Del Nero: Empoli, Livingston (Scoţia), Brescia, Lazio şi Cesena, avînd 9 goluri în 143 de partide în Serie A

Inbox
- Naţional Arena a început să fie de bun augur pentru roş-albi: la ultimele două apariţii pe acest stadion, dinamoviştii au cîştigat două trofee, Cupa României, respectiv Supercupa.
- Pe data de 11 august, cînd se joacă amicalul de gală al "cîinilor" cu Barca, nu este programat nici un meci din etapa a 4-a a Ligii 1, a anunţat ieri LPF.
- Ieşenii încercau ieri să rezolve împrumutul lui Milea, astfel încît fotbalistul să poată face parte din lotul moldovenilor pentru jocul de pe Naţional Arena.
- Victor Becali, ironic: "La Dinamo, nici dacă îl aduci pe Messi nu se va înghesui lumea la stadion, meci de meci! Fanii zic că e prea slabă partida pentru ei. D-aia se mută să joace pe Naţional Arena, să nu se rupă stadionul în Ştefan cel Mare de afluenţa publicului".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
dinamored1994
dinamored1994  •  29 Iulie 2012, 17:32

hai dinamo

xzx
xzx  •  28 Iulie 2012, 20:19
Postat de ronaldo77 pe 28 Iulie 2012, 16:13

herrera mai vineeeeeee??????????????? la anu` knd?!

Luni semneaza cu Dinamo

1745flo
1745flo  •  28 Iulie 2012, 20:18

cine? del piero?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează