FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Îşi scot ochii » CS Mioveni şi Mărgăritescu se acuză reciproc

La Mioveni, Mărgăritescu cîştiga 10.000 de euro lunar
La Mioveni, Mărgăritescu cîştiga 10.000 de euro lunar

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 14 februarie 2012 21:42

Antrenorii Mioveniului îl acuză pe Mărgăritescu că a băut în cantonament, în timp ce "China" replică: "Pană ameninţa jucătorii că le dă cu scaunul în cap!"

Andrei Mărgăritescu şi-a reziliat contractul cu Mioveniul cu scandal! Conform staff-ului tehnic, mijlocaşul de 32 de ani a fost dat afară deoarece a consumat băuturi alcoolice în cantonamentul din Antalya.

"China" a replicat ieri: "N-am vorbit din respect pentru primar, care-i şi preşedintele de onoare al clubului, dar cînd un antrenor cu antecedente dubioase se ia de mine, trebuie să răspund. Eram în cameră cu Adrian Iordache, Ionescu, Barbu şi Coşereanu. A venit secundul Dragoş Stroe, cu ţigara în gură, pe la ora 22:30, să ne spună că se dă stingerea şi să ne trimită în camere. L-am rugat să mă mai lase doar zece minute. Mi-a zis: «Dă-i drumul în cameră acum!». I-am zis că am şi eu o vîrstă, un statut şi să nu mă mai trateze ca pe un junior. Apoi am avut o discuţie mai aprinsă. A zis că-mi arată el mie şi l-a adus pe Marian Pană! Claudiu Ionescu a vrut să-i explice că a greşit Stroe, iar Pană i-a spus: «Taci, mă, din gură că-ţi dau cu scaunul în cap!». Apoi mi-a spus să-mi iau bagajul şi să plec. Pană a vrut să scape de mine, m-a vînat pînă a reuşit să mă dea afară. Mă urmărea pentru că nu suportă jucătorii cu personalitate şi cu salarii mari!".

"Mă aşteptam la faptul că a apărut din surse chestia cu băutura, pentru că Pană şi Stroe niciodată nu spun în faţă ce au de zis, mereu se ascund după alţii" (Andrei Mărgăritescu, mijlocaş)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
martina
martina  •  25 Februarie 2012, 08:40

margaritescu, neaga si dica la mioveni au fost doar cu gura ! de jucat au uitat sa mai si joace ! bine ca au plecat! m.pana a facut bine ca i-a dat pe toti afara si i-a oprit doar pe cei care vor sa munceasca ! bravo m .pana!

blaustein
blaustein  •  15 Februarie 2012, 01:02

Rahat de echipa....(scuze si respect pentr oamenii din Mioveni, ma refer strict la cei din componenta echipei de fotbal) Ce pretentii sa ai de la astia....au incercat sa puna niste paie pe foc cu campania de achizitii din vara, si ce s-a ales....? Vor sfarsi precum Bransti, Urziceni, Curtea de Arges.... Cum naiba iau unii licenta?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează