FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI, LUNI, 21 AUGUST, ORA 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Își umflă mușchii » Jucătorul surpriză pe care Contra vrea să-l arunce în luptă în meciul cu Sepsi

Bawab arată, fizic, impecabil, acum trebuie să arate și pe gazon ce poate //FOTO: Alex Nicodim
Bawab arată, fizic, impecabil, acum trebuie să arate și pe gazon ce poate //FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat sambata, 19 august 2017 11:13

Iordanianul a fost cuminte și s-a antrenat fără fițe deși n-a fost băgat în seamă până acum, iar luni poate debuta în actualul sezon pentru Dinamo.

Meciul "câinilor" cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de luni seară, din Ștefan cel Mare, reprezintă șansa lui Thaer Bawab de a debuta în noul sezon. Iordanianul a primit semnale că va juca împotriva echipei nou-promovate, cu toate că Dinamo l-a înștiințat la începutul ediției că își poate căuta o nouă echipă.

Fotbalistul de 32 de ani n-a făcut valuri la pregătiri, a fost la program, iar luni va avea șansa să joace, Cosmin Contra urmând să decidă dacă o face din primul minut sau pe parcurs. La un moment dat, tehnicianul și Bawab au avut o discuție față în față în care "Guriță" i-a explicat că alți coechipieri sunt favoriți, în viziunea sa, la tricoul de titular, dar iordanianul a transmis că înțelege și că-și va aștepta șansa. 

Team player

"Mister, îți mulțumesc că ai venit și mi-ai explicat totul în față! Mă voi pregăti și, când vei considera că te poți baza pe mine, voi fi prezent. Iar dacă va fi să găsesc o altă echipă unde să mă transfer, te anunț primul", i-a transmis jucătorul antrenorului. Bawab este foarte apreciat și de către colegi, aceștia susținându-l când era nevoit să vadă meciurile echipei din tribună. Fotbalistul a fost doar de trei ori în lotul de 18 în acest campionat, în rest, în alte 5 partide a fost în afara echipei.

Ajutor de la accidentați

Thaer este "ajutat" în demersul său de a reveni într-un meci oficial pentru Dinamo și de două absențe în formația roș-albilor. Nascimento și Salomao au șanse mici să apară pe teren luni seară. Portughezii sunt accidentați, iar "Guriță" nu ar dori să riște folosirea lor, mai ales că ar putea să ofere și o altă oportunitate de afirmare puștiului Valentin Costache (19 ani). Nascimento a fost indisponibil și etapa trecută, la Iași, din cauza problemelor medicale

"Bawab știe ce situație are, a fost pe bancă la ultimul meci cu Iașiul. Este un jucător care își dorește să joace, o să vedem ce se va întâmpla cu el"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo, în urmă cu trei zile

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
fangigi
fangigi  •  19 August 2017, 20:47
Postat de king.baldwin pe 19 August 2017, 12:26

Ca de obiecei cretiniifcsbucisti cred ca sunt hazlii pe site-urile cu Dinamo! E bine ca se expun. Ii vedem cat de tîmpiți.băloși si de ticăloși.sunt. In felul acesta si D-zeu isi alege victimele. Sigure.....

Astia sunt servitorii gigisti!:)))

randoomoierul
randoomoierul  •  19 August 2017, 15:55
Postat de randoom_._ pe 19 August 2017, 12:52

voi sunteti bataia de joc a intregii tari. si numai pentru ca duci numele lui Dumnezeu in derizoriu,o s avezi ca in toamna bancruta frauduloasa o sa va desfiinteze.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1453643768295865
Cornelius Ardelenescu  •  19 August 2017, 15:22
Postat de dvd1 pe 19 August 2017, 14:11

2 solist fara probleme. 1-0 sau 2-0 pt Sepsi

De cand se consuma la gradinita halucinogene?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează