FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - ASTRA

Istvan Kovacs a acordat 13 "roşii" în 11 meciuri!

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Articol de - Publicat sambata, 03 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2011 16:34

Centralul Istvan Kovacs a arătat la Braşov  două cartonaşe roşii, ajungînd la un total de 13 în stagiunea curentă, el fiind lider detaşat la acest capitol în Liga 1.

Arbitrul din Carei l-a eliminat în minutul 13 al partidei dintre FC Braşov şi Astra pe argentinianul Osvaldo Miranda, atacantul ploieştenilor lovindu-l cu cotul pe Machado la un duel aerian.

În minutul 76, Kovacs l-a trimis la vestiare şi pe Ousmane N'Doye, tot de la oaspeţi, pentru un atac cu talpa pe glezna lui Chipciu.

Etapa 1, Petrolul-Oţelul 2-1 (Punosevac, Antal, Enescu)
Etapa 2, Steaua - Mioveni 4-0 (Răduţ)
Etapa 6, Oţelul - CFR 0-4 (S. Ilie)
Etapa 7, Steaua - Pandurii 1-2 (Latovlevici, Gardoş, Pintilii)
Etapa 14, Rapid - Gaz Metan 5-3 (Bozovici, M. Ciucă)
Etapa 15, Sportul - Vaslui 1-0 (Farmache)
Etapa 16, Braşov - Astra (Miranda, N'Doye)

11 meciuri a arbitrat în acest sezon I Kovacs în Liga 1 perioadă în care a dictat şi 5 lovituri de pedeapsă.

Eliminările primite de ploieşteni au fost primele din contul acestora în ediţia 2011-2012, astfel, Dinamo a rămas singura echipă fără cartonaşe roşii încasate în partidele disputate pînă acum în Liga 1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
euoltean
euoltean  •  03 Decembrie 2011, 22:40

Si foarte bine a facut! Fotbalistii sint nistezabauci care nu se respecta intre ei, au intrari criminale. Asta merita acesti zisi fotbalisti care in disperare, sar cu coate, talpi. Vedeti doar ultimele cazuri gen Bacila. Dar voi ziaristii aveti memoria scurta. Si incurajati infractionalitatea sportiva! Bravo Istvan!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează