FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - U CLUJ

FOTO Istvan Kovacs l-a iertat pe Mazilu de eliminare » Fază stringentă în careul lui U Cluj

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1 +5   FOTO
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 23:30 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 23:37

În minutul 59 al meciului Farul - U Cluj, la scorul de 1-1, „centralul” Istvan Kovacs l-a iertat pe Adrian Mazilu (18 ani) de al doilea cartonaș galben. Extrema campioanei a simulat evident în careul advers. 

În minutul 59, Adrian Mazilu l-a depășit pe Ianis Stoica și a pătruns în careul lui U Cluj. Fotbalistul cumpărat de Brighton a fost întâmpinat de Alexandru Chipciu

Gafă uriașă în Farul - U Cluj » Grameni și Aioani l-au lăsat pe Cîmpanu singur cu poarta goală
Farul - U Cluj
Gafă uriașă în Farul - U Cluj » Grameni și Aioani l-au lăsat pe Cîmpanu singur cu poarta goală

Mazilu a încercat să dea mingea pe lângă experimentatul apărător clujean. A pierdut prim-planul și a forțat un fault. A simțit o atingere minimă, apoi a plonjat evident exagerat.

FOTO. Adrian Mazilu, iertat de al doilea cartonaș galben în Farul - U Cluj 

+1 FOTO

Istvan Kovacs a controlat faza. I-a făcut semn că nu este nimic, dar nu l-a avertizat cu cartonaș galben pentru simulare. Ar fi fost al doilea, implicit o eliminare.

Primul avertisment primit de Mazilu venise în minutul 26, tot pentru o simulare. Internaționalul de tineret trecuse printre Stoica și Chipciu și se aruncase la marginea surprafeței de pedeapsă. Kovacs a fost intransigent în acel moment.

Istvan Kovacs l-a iertat pe Mazilu de eliminare » Fază stringentă în careul lui U Cluj
„Galbenul” văzut de Mazilu / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Hagi a fost surprins comentând nedumerit: „Chiar așa?! Simulare?”.

Hagi a oferit explicații pentru forma proastă a lui Mazilu: „Se vede asta”

În săptămâna premergătoare meciului cu U Cluj, Gică Hagi vorbea despre pasa proastă pe care o traversează Adrian Mazilu. 

El a jucat foarte mult la vârsta pe care o are, așa am făcut și eu la vârsta de 17 ani. Nu a avut pauză, a avut vacanță doar cinci zile. Este un jucător de bază la campioana României. Și-a câștigat postul și îl respectă colegii. Se vede că încă nu e proaspăt, dar suntem fericiți că Mazilu e pe teren și ne ajută să câștigăm
- Gică Hagi

Citește și alte știri din Superligă: 

Cei mai slabi la toate capitolele! Cifre dezastruoase la Dinamo și fanii cer demisia lui Ovidiu Burcă
DINAMO
Cei mai slabi la toate capitolele! Cifre dezastruoase la Dinamo și fanii cer demisia lui Ovidiu Burcă
„Să fiu sincer, sunt foarte surprins!” » Charalambous a rămas mască după ce l-a văzut pe Rotariu la antrenamente: „E ceva diferit!”
FCSB - FC VOLUNTARI
„Să fiu sincer, sunt foarte surprins!” » Charalambous a rămas mască după ce l-a văzut pe Rotariu la antrenamente: „E ceva diferit!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
Mircius
Mircius  •  22 Octombrie 2023, 12:40

Când faci două simulări caraghioase in acelasi meci nu prea mai e intamplare. Asta ține de.. " ritmul, intensitatea.. " și păcăleala jocului, vorba lui nea Gică. Aduceți-vă aminte garnitura de 11m aiurea primita de Farul in sezonul trecut. Așa că și acum incearcă metoda. Nu a mers că a fost Kovacs la centru, daca era Coltescu-Bârsan-Popa, garantat erau doi de 11m pentru Farul. Echipa gigista din studioul Digi (Vali Morar cu yes-menii invitați) au incercat.. "parca a fost un contact acolo...parca a fost o atingere...parcă, parcă." Aceeași echipă care , in meciul de la Arad, când mingea intră 1m in poarta Rapidului, ce să vezi, nu se pot pronunța! Parcă nu e clar, parcă... Parcă banii vorbesc, zic eu.

mirstelistu
mirstelistu  •  22 Octombrie 2023, 11:25

Ăsta e noua teapa data de *** fotbalui englesesc dupa gloaba baluta ala de parca e din filmele cu Horea, Closcasi Crisan si va dati seama ca dupa spusele *** e cel mai bun produs al academiei desigur dupa fiii tatilor Hagi si Popescu. Marele antrenor *** se tot planfe ca asta e nivelul in Romania dar cine pregateste viitorii fotbalisti,io sau el *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

snacks07
snacks07  •  22 Octombrie 2023, 10:38
Postat de snacks07 pe 22 Octombrie 2023, 10:13

***

***, agramatule ! HUOOOO !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează