FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Italian pe stînga » Un fost elev al lui Bergodi e propus să revitalizeze apărarea roş-albilor

Rullo a jucat cel mai mult în Serie A cu Lecce, în perioada 2003-2007
Rullo a jucat cel mai mult în Serie A cu Lecce, în perioada 2003-2007

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 martie 2013 10:13

Antrenorii ”cîinilor” s-au decis să-l achiziţioneze pe Erminio Rullo, 29 de ani, fără angajament de vara trecută.

Dinamo caută în continuare fundaş stînga. Staff-ul lui Ţălnar a verificat diverse variante, iar ultima la care a ajuns este din Italia. Un fotbalist cu 82 de meciuri în Serie A, 83 de partide în Serie B şi 7 în Coppa Italia. Este vorba despre Erminio Rullo, 29 de ani, un fundaş stînga de 1,79 de metri, liber de contract din iunie anul trecut, cînd s-a despărţit de Modena, unde l-a avut antrenor pe Cristiano Bergodi şi coleg pe Ovidiu Petre.

Peninsularul a mai fost în cariera lui la Inter Primavera, la Lecce, la Napoli, la Triestina şi la Modena. Ultimul său meci oficial datează din 20 mai 2012. "S-a certat cu cei de la Modena, apoi a avut ceva probleme. Însă e un fotbalist bun, l-am văzut pe dvd-uri, am primit semnale pozitive de la cei ce-l cunosc, nu-i scump, mai rămîne doar ca şefii să-şi dea acordul pentru transfer", au comentat tehnicienii din Ştefan cel Mare.

În afara lui Rullo, Dinamo mai studiază alte două soluţii din străinătate pentru postul de fundaş stînga, un brazilian şi un sîrb. Însă Rullo este în pole-position pentru transfer, cel puţin în acest moment.

15 meciuri, mai exact 998 de minute, a bifat Rullo campionatul trecut pentru Modena în Serie B

562653-cote-dinamo.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
adimutu14
adimutu14  •  13 Martie 2013, 13:12

A fost un jucator de perspectiva pe la varsta de 20-21 de ani, dar acuma este un jucator foarte slab. Totusi ar trebui sa il aduca fiind jucator liber de contract si sa vada ce poate, in orice caz mai bun ca Musat este!

calinescu_
calinescu_  •  10 Martie 2013, 09:36
Postat de ave_biancorossi pe 09 Martie 2013, 10:36

iar scrii anapoda, calinescule ?? musat+burnea nu fac nici 25% dintr-un fundas stanga de clasa, gen latovlevici. cat despre munteanu, nu era nevoie sa urli in halul asta, stie orice cunoscator de fotbal ca a fost un jucator bun si ca acum nu mai poate prea mult. probabil este ultimul lui sezon in fotbalul profesionist cat de cat cu pretentii.

MAI BAIATULE , EU NU SCRIU DOAR SA FAC PE DESTEPTUL , PRECUM FACI TU INSIRAND CUVINTE SI FRAZE GOALE FARA SA SPUI CHIAR NIMIC , EU PUNCTEZ DOAR TAMPENIILE PE CARE LE FACE CONDUCEREA LUI DINAMO ,CARE AU CA REZULTANTA UN HAOS GENERALIZAT DIRIJAT DE FRATII ALBANEZI SI PUS IN PRACTICA DE SENILUL DE DINU CORNEL . DACA TU SPUI CA MUSAT + BURNEA FAC 25% DIN LATOVLEVICI INSEAMNA CA ESTI PARALEL CU FOTBALUL ....!!!! DE CATALIN MUNTEANU VAD CA AI O PARERE FOARTE BUNA ....!!!! STII PE CE POST JOACA ????? CAND L-AI VAZUT FACAND ULTIMA DEPOSEDARE ????? CAT LA SUTA ESTE DIN VALOAREA LUI PINTILII ????? ESTI PENIBIL .....!!!! :))))))

sam13
sam13  •  09 Martie 2013, 19:35
Postat de calinescu_ pe 09 Martie 2013, 07:37

NU POT SA INTELEG CUM POATE FI BATJOCORIT IN CONTINUARE CLUBUL DINAMO ......!!!! PARTEA STANGA E SUPER SECURIZATA CU MUSAT SI BURNEA ......!!!! NU ACOLO SUNT ADEVARATELE PROBLEME LA DINAMO .....!!!! ADEVARATA PROBLEMA E MIJLOCUL TERENULUI SI MAI PRECIS INCHIZATORII ....!!!! NOI JUCAM IN CONTINUARE CU UN OM IN MINUS CONTAND PE ACEST POST PE CATALIN MUNTEANU .....!!!! TREZITI-VA VOI NEBUNILOR .....!!!! DESCHIDETI OCHII .....!!!! INSA SE PARE CA FRATII BECALI IL DORESC IN CONTINUARE ACOLO PE TRADATORUL DE MUNTEANU .....!!!!! PROBABIL D-L "VINU" ESTE SANTAJAT IN CONTINUARE DE FRATII ALBANEZI ...!!! OMUL ASTA FACE MULT RAU CLUBULUI DINAMO ....!!!!! E COMPLECT SENIL SI TR

L`ai uitat pe Dragos Grigore...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează