FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Italianul de rezervă

Articol de , - Publicat duminica, 01 iunie 2008 00:00

Giancarlo Camolese, fost la AC Torino, Reggina, Vicenza şi Livorno, este favorit să preia Rapidul dacă Boloni nu semnează pînă mîine la ora 10:00.

Rapid a bătut palma cu alt antrenor decît Boloni! Este vorba despre Giancarlo Ca­mo­­lese, tehnicianul care în pre­ce­dentul sezon a retrogradat din Serie A cu Livorno.

Fathi Taher s-a săturat de amî­nările şi indecizia lui Boloni şi şi-a asigurat spatele printr-un acord cu alt tehnician. Italianul a sosit ieri dimineaţă în România şi a fost preluat de preşedintele Con­siliu­lui de Administraţie, Cons­tan­tin To­ma. Cei doi au vizitat baza de pregătire şi stadionul “Valentin Stănescu”. Mulţumit de condiţiile de la Pro Rapid, Camolese a în­ceput apoi tratativele cu şefii giuleştenilor.

Discuţiile au avut loc la Crowne Plaza şi au durat aproximativ două ore. Surse din club au dezvăluit că tehnicianul de 47 de ani şi-a dat acordul de a semna, însă totul e în stand-by pînă mîine. Motivul? Luni expiră ultimatumul acordat lui Ladislau Boloni şi, în plus, giuleş­tenii mai au încă o variantă, neamţul Patrick Sander, fostul antrenor al lui Energie Cottbus, lucru comunicat şi lui Camolese! “Vrem să fim sinceri şi trebuie să ştiţi că mai vorbim cu Boloni şi cu cineva din Germania. În două zile ne decidem”, i-au spus conducătorii din Giuleşti italianului.

MÎine, conferinţă de prezentare
Tehnicianul a acceptat statutul de rezervă, ba, mai mult, va aş­tepta chiar în Bucureşti dezno­dă­mîn­tul poveştii!

Şefii din Grant au stabilit deja o conferinţă de presă pentru mîine, la ora 12:00. Dacă Boloni nu trimite actele prin fax pînă la ora 10:00, Camolese va fi prezentat oficial. “Domnul Boloni ne-a rugat să aşteptăm pînă luni. Am fost de acord, dar gata! S-a terminat cu amînările. Luni, Rapidul va avea antrenor!”, a confirmat vice­pre­şedintele giuleştenilor, Alexandru Bunea.

“Nu răspund la întrebări legate de Rapid. În acest moment, aştept telefoane mult mai importante decît cele din România”
Ladislau Boloni ieri, pentru Fanatik

Declaraţia zilei: Fathi Taher, acţionar Rapid

“E clar: dacă Loţi nu semnează pînă luni dimineaţă, numim pe altcineva. Nu-l mai aştept nici trei minute! El ştie, chiar l-am informat că negociem şi cu alţi tehnicieni”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
 •  01 Iunie 2008, 11:42

bai tata, am auzit la un post de radio "sport total fm" cum k antrenorul francez jean tigana este fara angajament, si baietii de la radioul asta au spus k a avut mari rezultate in trecut, si k salariul lui e cam un milion de euro. poate tampitii astia din conducere se mai uita si in alte parti, k m-am saturat de figurile lui loti si de antrenori "no name". hai RAPID

 •  01 Iunie 2008, 11:32

NU TE LUA DUPA COPOS MAI TAHER. ADU-L PE BERGODI!!!!! A MAI ANTRENAT RAPIDUL SI SUNT SIGUR CA VOM AVEA REZULTATE CU EL DACA VOM FACE TRANSFERURI BUNE.

 •  01 Iunie 2008, 11:24

Mare neserios Boloni asta. Nu ma asteptam. Si el si nevasta-sa doi unguri care detesta romanii.Ea sigur. Dar parca nu sunt atatia idioti romani care nu ii pot suferi pe unguri sau romi..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează