FOTBAL  »  Superliga  »  SPECIAL

Iubita de la 14 ani » Novak şi Aleksandra sînt împreună din şcoala generală

Novak Martinovici şi Aleksandra +6   FOTO
Novak Martinovici şi Aleksandra

Articol de - Publicat marti, 08 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2011 21:03

Frumoasa blondă l-a însoţit pretutindeni pe stoperul roş-albaştrilor


E frumoasă, înaltă şi blondă. Un zîmbet larg şi o engleză perfectă. În timp ce Martinovici îşi povesteşte viaţa de fotbalist în România, Aleksandra îi soarbe fiecare cuvînt. Se scuză: "Nu înţeleg foarte bine limba voastră. Cu Novak vorbesc în sîrbă, iar cu prietena lui Latovlevici, Roxana, în engleză".

Dialogul curge, cu Aleksandra în mare vervă. "Îmi place Bucureştiul, cu mici excepţii, cum ar fi nebunia din trafic. De aceea nici nu prea conduc. Cînd am treabă, merg cu taxiul. Fac mereu comandă, ştiu că sînt şi taxiuri-fantomă, care au preţul de 3,5 lei pe kilometru. Pe astea le evit!", povesteşte ea amuzată. "Oricum sînt mai ieftine decît la Belgrad!", trage concluzia Aleksandra.

Povestea merge spre Novak. Atunci ochii îi sclipesc puternic. E lucirea femeii îndrăgostite, care a lăsat cariera în spate pentru a fi aproape de bărbatul iubit. "Sîntem împreună de ceva timp!". "Cît? Cinci ani?", "Mai mult!". "Opt ani?". Zîmbeşte şi mai larg: "Mai mult!". "Zeceee?". "Nu o să ghiceşti, sîntem împreună de 12 ani. Îi vom împlini în decembrie! Eram doi copii, amîndoi eram în şcoală". "Şi inelul?!". "Întreabă-l pe el!", şopteşte Aleksandra timid, înroşindu-se puternic.

Muzeul Antipa şi "Aveţi numărul 37?"
Aleksandra e absolventă de Psihologie, iar acum face un master în Resurse Umane. "Viaţa mea e aici, lîngă Novak. Deocamdată am renunţat la cariera mea pentru a fi cu el. Dar vreau să muncesc, am încercat la Ambasada Serbiei să fiu voluntar. Nu s-a putut", spune tînăra. Continuă dialogul, declarîndu-se o fană a Bucureştiului. "Am auzit că s-a deschis Muzeul Antipa, e cel cu animale, nu? Vreau să ajung neapărat acolo!", îşi face ea planurile pentru zilele cînd Martinovici e în cantonament.

Martinovici continuă povestea sa, iar ea continuă să fie uimită de debitul verbal al iubitului ei. "Ouau, vorbeşte mai mult româneşte decît în sîrbă! A fost la o emisiune TV în Serbia, iar acolo era un timid. Aici nu se mai opreşte!". "Dar tu ce ştii în româneşte?". Aleksandra izbucneşte în rîs: "Ce faci? Bună! Aveţi piept de pui?". Apoi se descătuşează cu o replică specifică femeilor: "Aveţi numărul 37?" şi arată în direcţia cizmelor.

Parisul, următoarea destinaţie
Cei doi îşi fac planuri pentru vacanţa de anul viitor. "Nu am fost niciodată la Paris. Novak mi-a promis că o să mergem!". "Poate te va cere în căsătorie acolo!". "Cînd va fi timpul, sigur o va face! Trăim împreună de 12 ani, dar nu m-am plictisit nici un minut de el!". Îl priveşte intens, iar el simte şi se întoarce zîmbind. "Fiecare zi alături de el e altfel! E omul perfect!". O încheiere ca o declaraţie de dragoste. Martinovici simte şi se întoarce iar spre iubita lui. Au trecut 14 ani, dar povestea continuă.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO CU MARTINOVICI ŞI PRIETENA SA, ALEKSANDRA!

"Mă pricep la fotbal, ştiu ce e acela un ofsaid, doar mă uit la fotbal de 12 ani. Uneori îi dau şi sfaturi!"
Aleksandra Miletici, iubita lui Matinovici

"Aveţi un stadion superb, în Serbia nu există aşa ceva. Nu mi-e frică să merg la meciuri, sînt prezentă la toate cele de pe teren propriu!"
Aleksandra Miletici, iubita lui Matinovici

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
transilvano
transilvano  •  08 Noiembrie 2011, 22:45

Succes MARTINOVICI !

vladciorea
vladciorea  •  08 Noiembrie 2011, 15:09

''knuty'' tara asta e in halul asta pt ca majoritatea populatiei e batuta in cap si is manipulati de preoti care au Maserati sa episcopi si protopopi si pana patriarhul Daniel are afaceri cu energie electrica si magazine unde se vand tigari minorilor si bauturi alcoolice....fratilor care aveti capul batut de religia asa mai treziti-va ca asa Romania nu da inainte...ma uit la Marea Britanie marea majoritate sunt protestanti si pe astia nu ii mai bate Dumnezeu...;)

vladciorea
vladciorea  •  08 Noiembrie 2011, 16:02

apropo am vaz un comment despre Stefan Cel Mare...pai ce Sf. e ala frate ca a violat a omorat si a avut o gramada de copii nelegitimi...pt ca a fac niste biserici e Sf. :))) un mare conducator da, dar in nici un caz Sf.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează