FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Iubitele" din picioare » Cum îşi aleg fotbaliştii de la Steaua ghetele

Ghetele jucătorilor de la Steaua +3   FOTO
Ghetele jucătorilor de la Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 25 iunie 2012 10:17

Fotbaliştii îşi aleg ghetele de joc în funcţie de model, de greutate, dar şi ca să fie identice cu ale lui Cristiano Ronaldo, Messi, ori alt idol al lor.

Un jucător nu pleacă în cantonament cu multe lucruri la el. Echipamentul e dat de club, iar în valize, printre şosete, creme şi parfumuri, un loc sacru îl ocupă ghetele de joc. Ele reprezintă, practic, lucrul cel mai de preţ al unui fotbalist.

Portocalii, roz fosforescent sau verzi, ghetele, cu crampoane deşurubabile sau turnate, sînt iubitele fotbaliştilor pe durata şederii lor în Austria. Fiecare jucător are cel puţin două perechi. Cei mai mulţi au însă trei. Omul care se ocupă ca acestea să fie mereu ca noi, curăţate de noroi şi iarbă e magazinerul Costel Ciontolac (foto 4).

Angajat în Ghencea de 22 de ani, acestuia i-au trecut prin mîini ghetele lui Adi Ilie, ale lui Lăcătuş sau ale lui Ilie Dumitrescu. El trebuie să le facă să arate impecabil, să fie mereu aşezate în ordine, iar atunci cînd vin la antrenament sau la jocuri, steliştii doar să le încalţe şi să treacă la treabă. După o şedinţă de pregătire, acestea rămîn la stadion, unde sînt iar curăţate şi dichisite.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Dumitraş e OK
Steliştii s-au liniştit, accidentarea suferită de Andrei Dumitraş în partida cu Basel nefiind deloc una gravă. Fundaşul adus de la Piatra-Neamţ s-a lovit în amicalul cu elveţienii şi a părăsit terenul pe braţe, însă el n-a avut nevoie de nici o zi de pauză. S-a pregătit normal ieri.

Antrenament după victorie
În Austria, Reghecampf nu-şi menajează deloc fotbaliştii. Chiar dacă au cîştigat clar amicalul împotriva lui Basel, roş-albaştrii nu au scăpat de încă un antrenament după meci. Cei şapte internaţionali au avut program separat, lucrînd mult mai intens, în timp ce jucătorii care au evoluat contra elveţienilor au lucrat mai uşor. Ieri dimineaţă, deşi veneau după un meci şi două antrenamente, steliştii au fost alergaţi zdravăn de Reghecampf.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
marius_rapidus
marius_rapidus  •  25 Iunie 2012, 13:56

steaua1986forever@: Vad ca Becali a inceput din 18 aprolie 2010 sa prasesca si boi; un bou la 5 oi: 1-5.

mediash
mediash  •  25 Iunie 2012, 12:48

nu vedem si continuarea articolului despre cum le miroasa picioarele? murim de curiozitate

lukasoil17
lukasoil17  •  25 Iunie 2012, 12:45

cand nu ai cu ce sa umpli site'ul te apuci si scrii despre opinci tunate cu crampoane!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează