FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Iulian Roșu cere răbdare după cele 3 înfrângeri: „Nu e un capăt de țară! Și anul trecut a fost la fel”

Foto:Iulian Roșu
Foto:Iulian Roșu

Articol de , , - Publicat marti, 01 august 2023 15:04 / Actualizat marti, 01 august 2023 16:57

Dinamo a fost răpusă pe teren propriu de Sepsi cu 3-0 și a ajuns la al treilea eșec consecutiv. Iulian Roșu (29 de ani) cere răbdare suporterilor și crede că echipa se va putea redresa în următoarea perioadă.

Mijlocașul consideră că revenirea formației din Ștefan cel Mare se va produce atunci când și noii jucători se vor acomoda la echipă.

Cine transmite la TV meciurile lui Farul, Sepsi, CFR Cluj și FCSB în Conference League
MEDIA
Cine transmite la TV meciurile lui Farul, Sepsi, CFR Cluj și FCSB în Conference League

VIDEO. Iulian Roșu: „Anul trecut am promovat după un start ratat”

„Nu ne sperie parcursul pe care îl urmăm. Cumva anul trecut am avut aceeași situație, cu jucători noi și am avut de suferit la nivel de rezultate Noi încercăm să ne dezvoltăm și să formăm un grup. Trebuie să nu facem un capăt de țară că am pierdut 3 meciuri la rând! Lumea trebuie să fie liniștită, pentru că și anul trecut după un start ratat, am reușit să promovăm. 

Nu cred că este cazul să vorbim de evitarea retrogradării, dimpotrivă cu acest lot pe care-l avem. Jocul nostru nu arată rău, dar lipsește acea finalizare decisivă. Ne asumăm aceste rezultate pentru că suntem bărbați și sunt sigur că o să arătăm din ce în ce mai bine. Cine ne iubește să aibă încredere în continuare”, a spus Iulian Roșu.

Ovidiu Burcă: „Suntem în discuții cu anumiți jucători”

Ovidiu Burcă este optimist că echipa se va redresa așa cum a făcut-o și sezonul trecut. De asemenea, acesta a ținut să menționeze că echipa nu este încă definitivată, fiind discuții cu mai mulți jucători.

„Anul trecut am prins play-off-ul la final, am promovat după un baraj. Am pornit de la nimic și am ajuns foarte departe. La fel și anul ăsta. Pornim cu o echipă de Liga 2 pe care încercăm să o îmbunătățim. Am adus jucătorii târziu, dar sunt aici să ofer soluții. 

Nu vreau să mă plâng, dar lumea să înțeleagă că există o realitate cu care mă confrunt, mă lupt zilnic. Rămân cu impresia că am făcut un meci solid. Cred că dacă vom continua pe drumul ăsta vor veni și rezultatele. Mai sunt discuții cu anumiți jucători. 

Realitatea jocurilor ne arată și lipsurile pe care le avem. Meciurile astea 3 ne-au arătat că avem niște lipsuri. Totuși, noi cu ele trebuie să ne comparăm, aici tindem să ajungem. Nu putem să fim la Dinamo și să spunem că vrem să ne salvăm de la retrogradare anul ăsta”, a spus Ovidiu Burcă.

Citește și alte știri:

Făcut! PSG a activat clauza de reziliere a lui Ousmane Dembele! » După șase ani, îi mai „fură” un superjucător Barcelonei

Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi va cere amânarea meciurilor cu Oțelul și CFR Cluj din Superligă!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
popescu222
popescu222  •  02 August 2023, 00:32

Iulian, cand te vedem in joc? Unii dintre noi isi amintesc cu placere suturile si pasele din perioada buna de anul trecut, si se intreaba de ce nu intri deloc.

istet10
istet10  •  01 August 2023, 23:02

Ai dreptate Iulica, nu-i un capat de tara. E chiar placut. Sa o tineti tot asa inca 5-6 etape. Hai, ca de la Voluntari aveti asigurate niste puncte. Constanta Iulica. Sa pastrati locul din clasament.

5381Sm
5381Sm  •  01 August 2023, 20:35

Avem încredere și răbdare băieți! Respect Ovidiu Burca!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează