FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Iuliana Demetrescu reacționează la misoginismul lui Gigi Becali: „Și dumnealui are trei fete...”

Iuliana Demetrescu / Foto: Imago Images
Iuliana Demetrescu / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2024 07:58 / Actualizat joi, 21 martie 2024 08:56

Iuliana Demetrescu (33 de ani) i-a răspuns lui Gigi Becali (65 de ani), după declarațiile misogine ale patronului de la FCSB, în contextul partidei FC Voluntari - CS Mioveni, 1-0, din play-out-ul din sezonul trecut al Superligii.

După partida din 5 mai 2023, condusă la centru de Iuliana Demetrescu, femeia-arbitru cel mai bine cotată din România, latifundiarul a spus că femeile nu trebuie să arbitreze meciuri de fotbal masculin.

Adrian Mititelu a luat decizia: ce se întâmplă dacă FCU Craiova retrogradează
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu a luat decizia: ce se întâmplă dacă FCU Craiova retrogradează

Iuliana Demetrescu a subliniat că nu își propune să schimbe mentalități, însă i-a atras atenția lui Gigi Becali că este tatăl a trei fete și că nu i-ar plăcea să se vorbească într-o manieră asemănătoare despre ele.

Replica Iulianei Demetrescu pentru Gigi Becali

„Sincer, nu încerc și nici nu vreau să schimb mentalități. I-aș spune doar că și dumnealui are trei fete, dacă știu bine. Vă dați seama că nu mi-a picat bine, că nu putea să-i pice bine nimănui. E imposibil să spună cineva că nu poți face anumite lucruri doar pentru că ești femeie.

Dacă am merge pe această idee, «femeile trebuie să stea la cratiță», cei mai buni bucătari sunt bărbații. Nu cred că trebuie să facem una sau alta, putem fi buni sau mai puțini buni în ceea ce facem.

Și afară suntem apreciate. Ultima promovare a fost că m-au pus pe lista bărbaților afară, fac parte din categoria a doua la bărbați (n.r. - în ierarhia FIFA).

Anumite concepții nu le putem modifica. Dacă eu realizez că nu sunt bună în ceea ce fac, dar când vezi că poți. Nu am purtat nimic deosebit la acel meci, este echipamentul pe care îl poartă și bărbații.

Încă de când am început, mă consumam foarte tare. La început toată lumea îți spune că nu poți, vede doar greșelile. Da, sunt și greșeli, cumva e normal, de undeva trebuie să pornești. Mă refer la arbitraj, în general. Mergeam acasă, plângeam", a declarat Iuliana Demetrescu, conform DigiSport.ro.

Afirmații sexiste ale lui Gigi Becali

Reacția Iulianei Demetrescu vine după un derapaj misogin al lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, la adresa ei.

„Am văzut meciul Voluntari – Mioveni! Arbitru a fost o femeie, cu sânii în vânt pe teren! Ați mai pomenit așa ceva? Asta ne mai trebuia!

Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Știu, așa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem și noi așa? Du-te la fotbal feminin”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.ro.

Comisia de Disciplină a FRF l-a amendat, la acea vreme, pe Gigi Becali cu 10.000 de lei plus un avertisment din cauza discursului său.

VIDEO EURO GSP » Narcis Drejan îi imită pe Dică și pe Gigi Becali

Citește și:

Jucătorul cu 6 titluri de Grand Slam a intervenit în schimbul de replici Halep - Wozniacki
MIAMI
Jucătorul cu 6 titluri de Grand Slam a intervenit în schimbul de replici Halep - Wozniacki
Mihai Stoica a răspuns atacului lansat de Dan Șucu: „E șocant! Sunt chestii care îl incriminează”
FCSB
Mihai Stoica a răspuns atacului lansat de Dan Șucu: „E șocant! Sunt chestii care îl incriminează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
racetrack
racetrack  •  22 Martie 2024, 12:07
Postat de Ss21 pe 21 Martie 2024, 19:16

Ai spus "amestecatura de cuvinte"? :))))))))))))) La amalgamul tau de scrijelituri se pare ca ***, sanatate!

"Ba tu" - sigur ai trecut clasa a 3-a?

bacy
bacy  •  22 Martie 2024, 00:42

Isteață această doamnă dar dacă-l are idol sau îndrumător pe gafeurul kovacs (sau așa o fi bine pentru carieră să spună), e clar, vai de arbitrajul ei ! P.S. Dacă doamnele vor să arbitreze meciuri de bărbați trebuie să aibe, obligatoriu, aceleași bareme fizice ca ale acestora, pe teren nu te așteaptă nimeni să ajungi la faze!

Ss21
Ss21  •  21 Martie 2024, 19:16
Postat de racetrack pe 21 Martie 2024, 14:02

@Ss21": Puiule, ce ai scos acolo nu e altceva decat o amestecatura de cuvinte fara noima. Cu parere de rau, nu am cum sa-ti raspund mai mult decat atat, pentru ca ce spui acolo efectiv nu are sens. Dar poti sa observi exemplul oferit de fratiorul mai mic, zis si "istet10" (probabil ca numarul este indicativul varstei lui), care nu s-a mai complicat sa scobeasca atat de adanc in ungherele creierasului, si a scris o singura propozitie. Vezi, el macar ar trece clasa a 3-a asa... @atthur: Minti. A spus ca negociaza cu Fiorentina, nu cu jucatorul Luis Munteanu. Numai daca accepta Fiorentina oferta lor pot sa demareze negocieri cu jucatorul. Si chiar si-asa se poate spune fara teama de a gresi ca Fiorentina nu este un club concurent in Superliga romaneasca. In orice caz, pana una alta Rapid nu a anuntat ca negociaza cu jucatorul fix inaintea meciului direct in care acesta trebuia sa fie implicat, ci dupa. Si nici nu a acontat un jucator inainte sa inceapa perioada de transferuri. Incercarile voastre de a trage paralele sunt penibile.

Ai spus "amestecatura de cuvinte"? :))))))))))))) La amalgamul tau de scrijelituri se pare ca ***, sanatate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează