FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 2-1

Iuliu Mureșan a revenit la vechile obiceiuri de a controla deciziile antrenorului: "Am greșit că nu am stat lângă Miriuță"

Articol de - Publicat luni, 19 decembrie 2016 00:00

Președintele clujenilor s-a luat, după eșecul de la Voluntari, de arbitrajul de care a avut parte CFR, dar nu a uitat să trimită săgeți și către Vasile Miriuță.

Iuliu Mureșan nu a fost mulțumit de schimbările făcute de tehnicianul ardelenilor, care a ales să închidă jocul din minutul 65 când a făcut prima înlocuire, Gomelt în locul lui Nascimento.

"Da, au fost greşeli ale arbitrilor, dar şi ale noastre. Ne-am retras prea repede şi chiar nu am înţeles de ce trebuia să ne apărăm cu Voluntariul! E greşeala mea că nu am mai stat lângă Miriuţă meciul acesta" a fost reacția lui "Muri" la Digi.

Miriuță a schimbat cei mai periculoși oameni ai CFR-ului, Nascimento, Bud și Ruiz pentru a introduce un atacant, Roman, un închizător, Gomelt, și un fundaș, Horj. Chiar și așa golurile gazdelor au venit după ce antrenorul a "securizat" apărarea feroviarilor.

"Dacă nu ne retrăgeam, nu se întâmpla nimic din toate astea. La penalty nu ştiu dacă arbitrul are acoperire, însă ofsaidul a fost clar"
Iuliu Mureșan, președinte CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cj1960i
cj1960i  •  02 Ianuarie 2017, 15:49
Postat de Molnar Attila pe 20 Decembrie 2016, 09:39

E corect/Greselile arbitrilor cu craiova.si voluntari, +neatentia pentru joc colectiv, a costat 6 puncte CFR ul ,care e foarte mult, si decisiv sa parasim locul 6, in clasament.PACAT.

dupa tine ; CORECT? nu muri a dus echipa acolo sus, ci MIRIUTA. GRASU a dus-o la insolventa!!!!!!!!!!!!!!

948327571867742
Molnar Attila  •  20 Decembrie 2016, 09:39

E corect/Greselile arbitrilor cu craiova.si voluntari, +neatentia pentru joc colectiv, a costat 6 puncte CFR ul ,care e foarte mult, si decisiv sa parasim locul 6, in clasament.PACAT.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează