FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Iuliu Mureşan: "Accept 6 arbitri la meciurile noastre. Să fie Balaci, Kovacs şi Drăgănescu la centru" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, comentează erorile de arbitraj din ultimele partide ale Ligii I şi consideră că greşelile comise în favoarea echipelor bucureştene sînt suspecte.

"Se întîmplă lucruri urîte în arbitraj. E o problemă de valoare a arbitrilor, dar s-ar putea să fie şi altceva. Nu putem să nu ne punem întrebări în ceea ce priveşte unele delegări. Sînt convins că este şi rea intenţie în tot ce se întîmplă!

Sînt observatori care primesc în 80% din cazuri aceeaşi echipă, urmăresc atent delegările şi cred că nu numai eu fac asta. Accept şi 6 arbitri la meciurile noastre, cu condiţia să fie Marian Balaci, Istvan Kovacs şi Drăgănescu la centru, observator Dan Dragoş Crăciun şi supervizor să fie Ionuţ Lupescu", a spus Iuliu Mureşan la Morning Sport, la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
xstream
xstream  •  02 Noiembrie 2010, 16:47

a zis o in gluma mai oamenilor !

cluejean
cluejean  •  02 Noiembrie 2010, 12:42
Postat de siiefaar pe 02 Noiembrie 2010, 12:38

se face scandal aiurea. daca-l elimina pe cardoso pandurii nu mai ieseau din terenul propriu. eu cred ca rapid a iesit prost din meciul asta. de aia copos vrea rejucare ca castiga 3 puncte

Si eu cred la fel. A corupt arbitrul si tot n-a castigat. Nu ramane alta solutie decat rejucarea meciului! :-) :-) :-)

siiefaar
siiefaar  •  02 Noiembrie 2010, 12:38

se face scandal aiurea. daca-l elimina pe cardoso pandurii nu mai ieseau din terenul propriu. eu cred ca rapid a iesit prost din meciul asta. de aia copos vrea rejucare ca castiga 3 puncte

Vezi toate comentariile (12)
Comentează