FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - DINAMO

VIDEO Iuliu Mureșan îi acordă toate meritele lui Uhrin: „Eu merg des la antrenamente. Asta mi-au spus jucătorii”

Dinamo a învins-o pe Chindia, scor 2-0, în runda cu numărul 3 a play-out-ului. Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului alb-roșu, laudă schimbările aduse de antrenorul Dusan Uhrin la echipă. +23   FOTO
Dinamo a învins-o pe Chindia, scor 2-0, în runda cu numărul 3 a play-out-ului. Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului alb-roșu, laudă schimbările aduse de antrenorul Dusan Uhrin la echipă.

Articol de , - Publicat vineri, 01 aprilie 2022 22:53 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2022 23:24

Dinamo a învins-o pe Chindia, scor 2-0, în runda cu numărul 3 a play-out-ului. Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului alb-roșu, laudă schimbările aduse de antrenorul Dusan Uhrin la echipă. 

Dinamo a obținut prima victorie în deplasare în actuala stagiune. Iuliu Mureșan spune că așteptarea a meritat și sper ca elevii lui Uhrin să lege victoriile în rundele următoare. 

Dinamo, lovită din nou de ghinion » Dusan Uhrin a pierdut încă un jucător în prima repriză a meciului cu Chindia
Chindia - Dinamo
Dinamo, lovită din nou de ghinion » Dusan Uhrin a pierdut încă un jucător în prima repriză a meciului cu Chindia

Iuliu Mureșan, după Chindia - Dinamo 0-2

„Era foarte important să câștigăm. Deja aveam o neplăcere când mergeam în deplasare. Echipa nu a făcut puncte și se vede asta în clasament. Astăzi, în sfârșit, echipa avut spirit, altă atitudine.

Parcă și problemele fizice încep să se rezolve. Nu știu dacă ați observat, dar în tribună, lângă mine erau 5 jucători importanți, care în mod normal erau titulari. Asta îmi dă speranțe.

Victoria nu schimbă mare lucru în clasament, dar e importantă pentru moral, pentru evoluțiile viitoare. Încercăm să obținem cât mai multe victorii, apoi vedem ce se va întâmpla. Chiar dacă vom ajunge la baraj, echipa va crește ca exprimare, ca forță, și va rămâne în Liga 1.

Lucrurile au început să arate mai bine. Se vede de la un antrenament la altul. Eu merg acolo cât de des pot și am simțit. Am vorbit cu jucătorii și au un nivel de încredere foarte bun. Dusan a reușit la fel ca anul trecut. E un antrenor autoritar, e foarte important acest lucru. Pune accent pe partea fizică. A crescut nivelul și tăria antrenamentelor”, a declarat Iuliu Mureșan, după victoria cu Chindia.

VIDEO Toate informațiile care contează înainte de FCSB - CSU Craiova, derby-ul etapei cu numărul 3 din play-off

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

FCU Craiova - CS Mioveni, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe la adresa „centralului” Istvan Kovacs

Gigi Becali, plin de încredere înainte de FCSB - CSU Craiova: „E un avantaj pentru noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tororosso
tororosso  •  02 Aprilie 2022, 15:52

Laudă-mă gură, că ți-oi da friptură ! Gură bogată se și vede ieșit din criză cu o victorie asupra obedientei CS Târgoviște . Tot loaze sunt cu o echipă de licurici care luminează doar atunci când sunt lăsați să câștige . Cică CS Târgoviște este singura din Liga 1 care a pierdut de două ori în fața lui Dinamo în actualul campionat .GREȘIT ! este singura care a stat ghiocel la meciurile cu Dinamo . Meciul de aseară a arătat două combatante cu un joc de curtea școli , mingi trimise către sateliți , cu datul la gioale și cu jucători debusolați de zici că erau hipnotizați . Două echipe care nu merită a juca în L1 . În L2 sunt echipe mult peste nivelul lui Dinamo , FC Târgoviște ...

413261132354287
Adi Sofron  •  01 Aprilie 2022, 23:44

Bun... Asa... Specific balcanic dupa o euforie... Dar de ce nu l ati lasat sa continue din vara... OK... Ve ti spune ca au fost circumstante... Le stim... Ni le asumam... Apoi ati continuat cu niste diletanti ca antrenori... Eu stiu ca atunci cind esti pus sa demonstrezi ceva la un anumit nivel, chiar tb. sa demonstrezi profesionist meseria... Ma rog la noi circumstantele atirna mai greu decit valorificarea meseriei in sine... Sper ca aceasta numire... Ultima de Antrenor sa fie in sfirsit incununata cu succes...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează