FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mureşan: "Dacă rămîne Piccolo nu cred că-l mai luăm pe Rada"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2010 00:00

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan,e de părere că tot echipa sa va avea cel mai bun lot în sezonul viitor. Oficialul clujean spune că două dintre cele trei transferuri de jucători italieni sînt ca şi rezolvate.

"Nu sînt transferaţi toţi 3 italienii pe care ni-i dorim, încă sîntem în discuţii cu echipele de la care provin. Vom rezolva cel puţin două dintre transferuri.

Didy e al nostru încă un an, nu a prea jucat, vom vedea ce vom face cu el. E dificil, vom vorbi cu antrenorii dacă avem nevoie de el.

Pînă azi am transferat 3 fotbalişti, dar am anunţat numai unul. Transferul lui Ionuţ Rada depinde de multe lucruri, în primul rînd, dacă rămîne Piccolo. Dacă rămîne nu cred că mai iau încă un fundaş, dar e un jucător bun, are calităţi, a jucat la echipe bune, a jucat semifinală de UEFA, ar putea fi o soluţie.
Nu prea am văzut mişcări la alte echipe, deocamdată transferă antrenori, preşedinţi. La noi cei mai importanţi sînt jucătorii. Cred că tot noi o să avem cel mai bun lot, vom dovedi în sezonul viitor", a spus Mureşan la "Contraatac", de la GSP TV.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
mikebv
mikebv  •  09 Iunie 2010, 18:52

sfert de uefa. era la rapid atunci.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează