FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VASLUI, AZI, 18:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Iuliu Mureşan: "Frustrarea se simte la Bucureşti, iar fotbalul e invadat de psihologi de stradă!”

Articol de - Publicat joi, 06 mai 2010 00:00

Meciul din această seară dintre CFR Cluj şi FC Vaslui este decisiv pentru viitorul echipei clujene. În cazul unei victorii în faţa celor de la Vaslui, clujenii sînt mai mult ca siguri campioni, dar în cazul în care aceştia vor pierde şansele lor de a cîştiga un nou trofeu de campioană scad considerabil.

 

Preşedintele celor din Gruia, Iuliu Mureşan nu este convins că echipa va reuşi să izbutească să cucerească titlul de campioană în acest sezon, lăsînd să se înţeleagă într-un interviu pentru VIP că pe acest final de campionat CFR ar putea deveni victima unor jocuride culise.

"CFR Cluj este o echipă cu o istorie de peste 100 de ani, chiar dacă a promovat relativ recent, iar apoi a cucerit titlul, Supercupa şi a făcut spectacol în Europe. Din acest motiv, cred că mulţi nu ne iubesc şi mă gîndesc în primul rînd la echipele din Bucureşti, care pînă în 1990 au obţinut performanţe despre care nu vreau să comentez în ce fel au fost realizate.

Se simte frustrarea în declaraţiile unor preşedinţi de cluburi, însă noi am obţinut aceste performanţe doar pe teren. Apoi, au existat anumite cluburi din provincie care, deşi îşi doresc mult să facă performanţă, nu sînt capabile de acest lucru, iar asta doare. Mai avem mult pînă la finalul campionatului şi sînt convins că drumul va fi greu", a spus Mureşan.

Acesta a discutat şi despre atacurile împotriva echipei clujene din partea restul patronilor, conducătorilor sau jucătorilor din fotbalul românesc, făcînd reverire în special la speculaţiile conform cărora meciul cu Unirea Alba Iulia ar fi fost blat. "Sînt pur şi simplu, declaraţii nefondare, mincinoase, la adresa noastră, dar nu mă gîndesc să dau în judecată pe cineva, pentru că am lucruri mult mai importante de făcut. Observ că fotbalul românesc a fost invadat de psihologi de stradă!", a încheiat Mureşan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
 •  06 Mai 2010, 23:10

"Se simte frustrarea în declaraţiile unor preşedinţi de cluburi, însă noi am obţinut aceste performanţe doar pe teren". Ajutati in repetate randuri, adica la toate meciurile unde s-a putut de catre portocalii,lpf,frf si oamenii in negru unsi binisor de catre onor conducere

 •  06 Mai 2010, 19:30
Postat de pe 06 Mai 2010, 17:36

baietas cand steaua si dinamo ajungeau in finale de cupe europene voi erati in onoare taranilor vedeti-va de foamea si somajul in care traiti si dupa aia vorbiti de bucuresti aici avem venituri de 20-25 mil pe luna restul tarii arata ca bucurestiul acum 20 de ani

Un lucru sa inteleg;"steaua86" de atunci o iubesti ,sau numai pina atunci ...? iar partea cu bucurestiul ..acum ararta mai bine ?.... vrabia malai viseaza...rusine sa va fie cica "Capitala Europeana"

 •  06 Mai 2010, 19:06
Postat de pe 06 Mai 2010, 17:36

baietas cand steaua si dinamo ajungeau in finale de cupe europene voi erati in onoare taranilor vedeti-va de foamea si somajul in care traiti si dupa aia vorbiti de bucuresti aici avem venituri de 20-25 mil pe luna restul tarii arata ca bucurestiul acum 20 de ani

Clujul e mult pesti Bucuresti ,ca nivel de trai si civilizatie......

Vezi toate comentariile (26)
Comentează