FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BRAŞOV 1-2

Iuliu Mureşan îl ceartă pe Vasile Miriuţă » "Să aibă grijă ce declară. El trebuie să se ocupe de pregătirea tactică"

Fotomontaj: Lucian Alecu
Fotomontaj: Lucian Alecu

Articol de GSP - Publicat marti, 04 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 noiembrie 2014 17:40

După meciul cu FC Braşov, pierdut de CFR, scor 1-2 , Vasile Miriuţă, antrenorul celor de la CFR a declarat că jucătorii trebuie plătiţi şi că nu este normal ce se întîmplă la echipă.Iuliu Mureşan a declarat că a avut o discuţie cu Miriuţă şi că antrenorul nu trebuie să se preocupe de problemele financiare.

"Nu am foarte multe de spus după tot ce s-a întîmplat aseară. Am avut o discuţie foarte serioasă cu Vasile Miriuţă. L-am atenţionat să aibă grijă ce declară în mass-media. Este antrenor şi trebuie să se ocupe de pregătirea tactică a echipei, nu de restul problemelor. Echipa traversează o perioadă bună şi am speranţa că lucrurile se vor rezolva", a declarat preşedintele  Iuliu Mureşan, potrivit site-ului stiridesport.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (76)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  06 Noiembrie 2014, 08:01

ha, ha! antrenorul trebuie sa se ocupe de pregatirea tactica ! tare! pregatirea fizica ,recuperarea medicala o face el, ca doar e doctor de pushcarie, iar partea de pregatire fizica o face ca la cursele de ogari ,care alearga dupa un iepure imaginar( salariul)!!! si de rezul tatul meciului se ocupa tot el( are cel putin patru arbitri cu abonament cfr)!!!

rozu
rozu  •  05 Noiembrie 2014, 17:59

corect, prezidente!

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Noiembrie 2014, 16:13
Postat de unico_biancorossi pe 05 Noiembrie 2014, 05:32

n-as crede, vad ca il invoci pe... asa numitul Satana. apropo, stii ca acest eftimie gelu este inexistent ? arunca unul o piatra in balta si.... eftimie asta e doar o legenda urbana, la fel ca si Mitul 300, Mitul Sekuristii, Mitul Bosgorya, Mitul Craped, toate fiind lansate la adapostul numelui de cod Valah, password 123_VVV_20102011201220132014, un agent secret el insusi inexistent.

Atunci rectific: Iesirea militieneasca a lui Muresan imi aduce aminte de tov. Anghelache!

Vezi toate comentariile (76)
Comentează