FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Iuliu Mureşan: "Suntem pe val, trebuie să o batem pe Steaua"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Preşedintele trupei din Gruia explică de Steaua este outsider în confruntarea din această seară şi spune că cea mai mare plăcere a sa este să-i vadă pe roş-albaştri învinşi la Cluj.

"Avem publicul de partea noastră şi un lot mai valoros decât al Stelei. Suntem mai organizaţi decât roş-albaştrii. Suntem pe val, trebuie să cîştigăm meciul cu Steaua. Am cea mai mare plăcere atunci când învingem Steaua", a spus Iuliu Mureşan la televiziunea sportro.

Unul dintre cele mai importante contraste ale derby-ului de diseară se referă la reţeta financiară oferită de conducerile celor două cluburi propriiilor jucători în cazul unei victorii.

Dacă Paszkany pune la bătaie cîte 5.000 de lei pentru fiecare jucător, adică 1.200 de euro, un bonus pentru meciurile cu echipele mediocre din campionat, gen Unirea Alba Iulia, Becali nu oferă nici măcar un euro pentru un succes în Gruia.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
fiorelio
fiorelio  •  28 Februarie 2010, 19:28

Sper ca la final sa fie acelasi scor si la acet meci precum la meciul Rapid-Urziceni...defapt si un 0-0 ma face multumit:)) FORZA DINAMO!!!

 •  28 Februarie 2010, 19:09

Cate declaratii dau presedintii astia de cluburi. Mi-e sila.

ockiu
ockiu  •  28 Februarie 2010, 18:57
Postat de pe 28 Februarie 2010, 18:02

pe ce site pot sa vad si eu meciul online?????????????

cauta pe google cat despre ceea ce zic conu` muresan: mare atentie sa nu va inecati ;)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează