FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - GLORIA BISTRIŢA, ORA 17:00, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Iuliu Mureşan: "Traore, Stancu şi Torje valorează fiecare cîte 5 milioane de euro" Eşti de acord?

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, dezvăluie că mai mulţi dintre fotbaliştii campioanei sînt urmăriţi de grupări importante din Europa şi spune că ivorianul Lacina Traore valorează mai mult de 5 milioane de euro.

"Cadu e căpitanul nostru, are loc la foarte multe echipe importante din Europa. Jucătorii noştri sînt apreciaţi, mai mulţi dintre ei sînt monitorizaţi de cluburi care contează. Am vorbit şi cu Deac, mi-a spus că începe să se acomodeze din ce în ce mai bine în Bundesliga.

Noi l-am primi înapoi, dar nu cred că e cazul. Va juca la Schalke, prinde din ce în ce mai des lotul de 18 şi va intra curînd şi în teren, am încredere în el.

Traore cred că face peste 5 milioane de euro, la fel ca şi Bogdan Stancu sau Gabriel Torje, fotbalişti pe care îi apreciez şi care cred că nu ar trebui să plece de la echipele lor fără acest preţ", a spus Mureşan la sportro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (34)
popsi
popsi  •  27 Noiembrie 2010, 18:23

apoi torje??? unde joaca???

str82h3ll
str82h3ll  •  27 Noiembrie 2010, 18:05

Si inca o chestie, inconstanta este o caracteristica intalnita la toti tinerii. Problema e ca la noi sunt tineri si sperante la 22 de ani cand la varsta asta deja trebuie sa confirmi, sa nu mai fie inconstanta o problema si sa incepi sa incepi sa respecti meseria de fotbalist(vezi St. Radu cum era cand a plecat si cum e acum, profesionist, om de baza la echipa de pe locul 2 din italia)

str82h3ll
str82h3ll  •  27 Noiembrie 2010, 18:02

eu zic ca sunt corecte preturile si nu ii inteleg pe cei care zic ca poate peste vreo 2 ani sa valoreze atat. preturile sunt mari tocmai pentru ca sunt tineri si pot fi formati, peste 2 ani o sa plece pe 1 mil-2 daca o sa mai plece. Cat despre partea cu problemle cu psihicu la traore, sunt oarecum normale. Mouriniho spunea ca in primul rand lucrezi cu barbati si apoi cu fotbalisti, cum putea sa`l motiveze cartu despre care nu e nevoie sa amintesc ce psihic bun are >:).

Vezi toate comentariile (34)
Comentează