FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Iureş înainte de Supercupă » Au reînceput certurile în vestiarul lui Dinamo

Bonetti se ceartă din nou cu jucătorii
Bonetti se ceartă din nou cu jucătorii

Articol de - Publicat luni, 09 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 iulie 2012 01:22

Luchin a făcut referiri la adresa noului sistem de joc al ”cîinilor”, iar Bonetti l-a contrat. În urmă cu două luni, după derby-ul cu Steaua (2-3), cei doi au avut un dialog dur în vestiar, care era să degenereze.

Eşecurile din amicalele verii au tensionat atmosfera în echipă chiar în săptămîna premergătoare Supercupei cu CFR Cluj. Din nou, antrenorul Dario Bonetti şi jucătorii nu sînt pe aceeaşi lungime de undă.

După înfrîngerea cu Neftci Baku (0-2), în care roş-albii au jucat într-o formulă asemănătoare celei în care vor juca sîmbătă seară, Srgian Luchin a declarat: "N-am arătat mare lucru nici acum, probabil nu sîntem obişnuiţi în noul sistem al echipei, 4-3-3. Dacă unul dintre jucători nu e unde trebuie la momentul potrivit, atunci totul se dereglează".

Cînd a fost chestionat de acest subiect, Dario Bonetti i-a tăiat-o fundaşului său pe un ton ferm: "Luchin trebuie să-şi vadă de joc, să fie exact şi atent în apărare, apoi să vorbească despre sistemul echipei! În rest, alte schimbări şi critici le fac doar în vestiar". Luchin şi Ţucudean au părăsit cantonamentul ieri, separat de lot, fiind învoiţi să plece împreună, cu maşina, spre ţară.

De la "fotomodel"
Luchin şi Bonetti au mai avut un conflict, mult mai dur, după derby-ul cu Steaua (2-3). Dinamoviştii au dezvăluit atunci pentru GSP că italianul a intrat în vestiar, i-a căutat din priviri pe fundaşii Luchin şi Grigore, urlînd: "Ăsta e fotbal ce jucaţi voi? Dacă eram eu pe teren, nu luam golurile astea. Intram bărbăteşte la minge. Dar voi faceţi cadouri".

Apoi i s-a adresat lui Luchin: "Tu eşti fotomodel! N-am ce să-ţi mai zic că tu eşti fotomodel, nu fotbalist". Bănăţeanul s-a sculat nervos de pe scaun, a vociferat, s-au spus cuvinte grele, părţile calmîndu-se cu greu.

CFR atrage scandalul
La ultimul duel direct dintre Dinamo şi CFR, 0-1, în primăvară, în campionat, în Ştefan cel Mare, la pauză, la scorul de 0-0, Bonetti a intrat în vestiar şi şi-a acuzat fotbaliştii, fără nominalizări: "Jucaţi de parcă sînteţi ori drogaţi, ori trădători!". După meci, scandalul s-a extins, roş-albii au cerut demiterea tehnicianului, Luchin şi Dănciulescu au fost primii care au dezvăluit, public, acuzaţiile din vestiar, conflictul nestingîndu-se complet nici acum.

"Unii dintre noi nu înţeleg, momentan, acest sistem. Dar jucăm ceea ce ne cere antrenorul, aşa e normal. Moralul e scăzut înainte de Supercupa cu CFR, însă sperăm să fim OK şi pregătiţi sîmbătă seară" (Srgian Luchin, fundaş dreapta Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Bonetti e hazliu
Dinamo a încheiat ieri stagiul din Austria, iar Dario Bonetti a zis că e mulţumit, cu toate că eşecurile au curs pe bandă rulantă: "Acest turneu a fost şi pentru a descoperi tinere talente, spre a le da o şansă, iar ceea ce am făcut bine şi rău voi discuta cu jucătorii. Vreau să jucăm cu umilinţă. Eu sînt bucuros de ambele prestaţii, şi de cea cu Neftci Baku, 0-2, pentru c-am înţeles cum nu trebuie să jucăm, şi de cea cu Kuban, 0-1, fiindcă aşa trebuie să jucăm".

Inbox
- Scutaru a impresionat ieri, fiind exact în faza de apărare, însă jucătorul venit de la Timişoara "mai are nevoie de 10 zile ca să se pună la punct cu pregătirea fizică", susţine Bonetti.
- Dan Petrescu: "Dinamo are viitor, jucători tineri, talentaţi, agresivi, care ne-au pus probleme şi au evoluat bine tactic. Se vede că sînt antrenaţi de un italian".
- Dacă Luchin şi Ţucudean au plecat de ieri dimineaţă spre Banat, respectiv Arad, cu maşina ultimului, Pulhac, Niculae, Dănciulescu, Munteanu, Alexe şi Grigore au ajuns azi-noapte în ţară, iar restul lotului va ajunge azi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (107)
1745flo
1745flo  •  10 Iulie 2012, 21:21
Postat de ciocaneanu pe 09 Iulie 2012, 15:37

Gazeta sluga a fecaliotilor baga numai cotite, indiferent daca sint minciuni sau nu. Jurnalismul romanesc e pe masura invatamintului si nu mai e de mirare ca multi dintre scribii ghesepe au probleme cu limba romana. Cit despre Luchin in special si membrii lotului dinamovist in general, inainte sa iasa la inaintare prin presa ar trebui sa joace fotbal cel putin decent daca nu au valoare de mai mult. Ce sa te mai miri de "prestatiile" fotbalistilor, cunoscuti pt. nivelul scazut de cultura, vazind ce se intimpla pe scena politica, in vazul unei planete intregi!

subscriu total la ce zici, mai ales dupa ce azi l-am vazut si pe Mireille Mathieu la Cotroceni!:)))))

zidane92
zidane92  •  10 Iulie 2012, 07:18

luchin asta ia sa mai plece el de la dinamo daca nu termina cu prostiile astea sa joace fotbal ca in teren si-au batut joc si latovlevici sau boudjemaa de el in ultimul hal si apoi sa vorbeasca el sa fie multumit ca inca mai e in echipa eu personal din ce are dinamo as juca cu scutaru si raul crisan in centru sau grigore ori dobrosavlevici nu cu fitosul asta

dreamer123
dreamer123  •  09 Iulie 2012, 20:54

MINCIUNI la comanda albanezilor

Vezi toate comentariile (107)
Comentează