FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Iureş la Comitet Executiv al FRF » Dragomir a obţinut înjumătăţirea baremurilor arbitrilor, Crăciunescu a blocat aducerea brigăzilor străine

Crăciunescu şi Dragomir au avut discuţii aprige la ultimul Comitet Executiv al FRF.
Crăciunescu şi Dragomir au avut discuţii aprige la ultimul Comitet Executiv al FRF.

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 februarie 2012 22:51

Şeful LPF şi cel al arbitrilor au acaparat şedinţa de ieri a Comitetului Executiv. Problema arbitrilor străini pentru liga întîi va fi reanalizată după primele 5 etape, dacă vor fi minimum 10 meciuri date peste cap de brigăzile româneşti.

"Meci" greu în Comitetul Executiv de ieri: Mitică Dragomir contra lui Ion Crăciunescu. Din 5 ore, 4 au fost rezervate "războiului" dintre cluburi şi arbitri. Iar şeful LPF şi-a impus punctul de vedere, cu 6 voturi pentru, o abţinere şi 3 împotrivă (Crăciunescu, Gh. Constantin, D. Costin): baremurile brigăzilor de la Liga 1 au fost înjumătăţite!

Şeful CCA îl dă în judecată pe Mitică
Crăciunescu a izbucnit: "E inadmisibil! Aşa ceva nu s-a întîmplat nicăieri în Europa!". Şi l-a ameninţat pe Dragomir că-l dă în judecată: "Am deja 39 de cazuri în care, înainte de meciuri, arbitrii au fost făcuţi hoţi şi în toate felurile de conducători. Comisia de Disciplină a Ligii trebuia să le ia în discuţie, dar şeful Ligii nici n-a vrut să le înregistreze. Îl dau în judecată pentru abuz în serviciu!".

Şi, în şedinţă, Dragomir l-a contrat iar pe Crăciunescu: "Dacă eşti aşa viteaz, ia spune ce-i cu semnul ăla de pe faţă?". Crăciunescu a comentat sec: "Nu ştiu ce a vrut să zică".

"O să-l sfătuiesc pe Teo să renunţe"
Liga n-a izbutit însă să impună arbitri străini încă de la reluarea sezonului. Mircea Sandu a lăsat totuşi o portiţă deschisă pentru finalul campionatului: "După cinci etape, reanalizăm!". Asta dacă vor exista minimum 10 meciuri cu probleme majore de arbitraj în primele 45 de partide din retur.

Iar intenţia lui Crăciunescu de a interzice membrilor CCA să mai aibă copiii arbitri a rămas deocamdată în suspans.

Şeful "cavalerilor" a punctat însă că "o să fac o modificare chiar în regulament. În termen de 5 ani, ori membrii CCA renunţă la funcţii, ori copiii lor la arbitraj. O să vorbesc şi eu cu Teo, am să-l sfătuiesc să se lase".

2.400 de lei va fi noul barem pentru "centralii" din Liga 1, care cîştigau pînă acum 4.700 RON pe partidă: asistenţii vor lua 1.575 de lei în loc de 3150

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dragosmc
dragosmc  •  18 Februarie 2012, 23:51

Sa vedeti de acum meciuri .... Daca pana acum au fost "greseli de arbitraj" si acuze de blat, sa vedeti de acum inainte. Porumboiu a spus clar de cand a fost adusa in discutie prostia asta ca arbitrilor le-ar trebui marite baremurile si in nici un caz injumatatite .... Acum o sa poata lua si Chiajna campionatul daca impinge cei mai multi bani...

terminatorul2
terminatorul2  •  18 Februarie 2012, 10:17

Deci mare atentie , liber la spaga .

alpin
alpin  •  18 Februarie 2012, 08:25

Vor avea ei grija sa fie NUMAI 9 meciuri "deturnate" in primele 5 etape!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează