FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

Jaime Penedo s-a retras din fotbal: „A fost o onoare să vă slujesc”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 10:17

Jaime Penedo (37 de ani), fostul portar al lui Dinamo, și-a anunțat retragerea în cadrul unei conferințe de presă susținută în Panama.

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, fanilor echipelor la care am jucat de-a lungul carierei şi tuturor colegilor pe care i-am avut.

Vreau să le mulţumesc şi colegilor de la naţională, în mod special grupului care a ajuns în Rusia. Pentru mine, echipa naţională va rămâne mereu pe primul loc”, a spus Jaime Penedo într-o conferință de presă.

"Vă mulțumesc pentru toate mesajele, astăzi a fost o zi foarte specială pentru mine, pe care am vrut să o împărtășesc. A fost o onoare să vă slujesc în această primă călătorie a vieții mele profesionale, sunt veșnic recunoscător tuturor" Penedo pe Instagram

Penedo a ajuns la Dinamo în 2016, însă de-a lungul carierei a mai jucat pentru Estudiantes de Panama, Club Deportivo Plaza Amador, Deportivo Arabe Unido, Cagliari, Osasuna B, Club Social Deportivo Municipal, LA Galaxy și Deportivo Saprissa.

73 de meciuri a apărat Penedo poarta lui Dinamo în toate competițiile

133 de selecții a strâns Penedo pentru naționala din Panama

Citește și:

Portarul lui Dinamo descrie relația pe care o are cu Arsene Wenger și Ole Gunnar Soskjaer: „Nouă asta ne cerea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
valii_sv
valii_sv  •  22 Februarie 2019, 15:59

Sanatate Penedo ! Esti cel mai bun portar pe care l-a avut Dinamo in ultimii ani !

cainelup
cainelup  •  22 Februarie 2019, 14:49

Multumim, Penedo !!!

adriann_
adriann_  •  22 Februarie 2019, 12:20
Postat de vasy86le pe 22 Februarie 2019, 11:56

Varsta si-a spus cuvantul, sa ne amintim si de cate ori ne-a scos din *** cu interventiile sale. Multa sanatate Jaime Penedo, asta e cel mai important lucru in viata.

Asa batran cum e Penedo eu zic ca nu lua golurile pe care le-a luat McDermott cu Botosaniul. Rednic s-a grabit cu toate ca valul de texte anti-Penedo din gsp ar fi trebuit sa-i spuna ca puscariasul din Pipera il vroia plecat pe panamez. Mai ales textul ala in care era acuzat indirect de implicare in mafia pariurilor a fost abominabil.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează