FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ-STEAUA 0-2

Jelev este suspect de ruptură

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2010 00:00

În minutul 20, stoperul bulgar Jelev s-a accidentat şi, după ce a primit îngrijiri timp de două-trei minute, a fost înlocuit.

A plecat direct la vestiare şchiopătînd şi va efectua săptămîna viitoare un control amănunţit pentru a afla gravitatea accidentării. El e suspect de ruptură musculară, însă speră să poată relua pregătirile o dată cu echipa, care se va reuni pe 11 iunie.

Tall, nici acum
Fundaşul senegalez al Stelei, Gora Tall, a avut parte de umilinţă şi la meciul de ieri. Deşi nu bifase nici un minut în tot returul, el nu a fost introdus pe Stoichiţă nici măcar atunci cînd s-a accidentat Jelev, iar pe banca de rezerve africanul era singurul stoper.

"Lippi" l-a băgat pe mijlocaşul Bicfalvi şi l-a retras în defensivă pe Baciu, care începuse meciul ca mijlocaş la închidere.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  23 Mai 2010, 11:43

toata lumea e suspecta in ziua de azi,mai ales jelev care e suspect de crima si de viol si cand a iesit de la aia care a violat-o si-a prins picioru la usa saracu si acum e suspect

Vezi toate comentariile (1)
Comentează