FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Jo Santos impresionat de două lucruri din Liga 1 + Ce spune despre un transfer la FCSB: "Nu ar fi o problemă să lucrez cu Gigi Becali"

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 10:01

Jo Santos a dezvăluit că visează să aducă trofeul Cupei României la Iaşi, brazilianul moldovenilor fiind impresionat din Liga 1 de CFR Cluj şi de Gnohere

Şi fotbalist, şi un tip senin, dintr-o bucată. Jo Santos (26 de ani) face parte dintre brazilienii care au adus un plus Ligii 1 în ultima vreme. Vârful celor de la Poli Iaşi pare mai mare la televizor, dar nici nu-l fluieră vântul în realitate.

Fotbalistul carioca a fost dorit în mod expres, vara trecută, de Flavius Stoican, care-l ştia din campionatul Moldovei, unde l-a avut ca adversar.

"Este şi tehnic, şi într-o formă fizică de invidiat", spunea antrenorul, iar Jo Santos a ţinut să demonstreze că tehnicianul nu se înşală.

Ce spune Jo despre Liga 1?

- "Îmi place foarte mult la Iaşi, oamenii sunt buni. Am mai fost la Tiraspol, în cealaltă Moldovă. Doar că acolo se vorbea rusă, iar aici română. Oricum, înţeleg mult mai multe cuvinte de la voi, limba este destul de apropiată cu portugheza"

- "Am înţeles că mă doreşte CFR Cluj, dacă va veni o ofertă bună, am putea s-o luăm în calcul. Dar eu sunt concentrat pe ceea ce am de făcut la Poli Iaşi. Mai e timp până la închiderea mercato, poate sosi o propunere concretă oricând, însă prioritatea este Iaşi"

- "O să fie o luptă crâncenă la titlu. Steaua are o echipă puternică, CFR Cluj, la fel, e foarte bună, mi se pare o formaţie mult mai unită, astfel că 90 la sută din şanse cred că le are ultima"

- "Prima dată când am sosit în România ştiam doar de Dinamo şi de Steaua, însă m-a impresionat CFR Cluj. Mai ales am fost impresionat de atmosfera de acolo, cu jucători foarte uniţi. La Steaua cred că e o mare problemă între jucători. Nu ştiu ce se întâmplă în interior exact"

- "E clar că echipa cea mai puternică acum este CFR Cluj, iar ca fotbalist de top l-aş numi pe numărul 9 de la Steaua, Gnohere, foarte bine făcut, cu finalizări, cu goluri multe, mi se pare number 1 în România"

- "Stoican este foarte important pentru cariera mea. Îmi dă încredere şi crede în fotbalul pe care-l ofer eu. "Jo, tu fă ceea ce ştii tu mai bine!". Este un antrenor extraordinar pentru mine"

- "Mister a eliminat cantonamentele dinaintea meciurilor de acasă fiindcă are încredere în noi. Este important să avem un antrenor ca el, ştie ce să scoată de la noi. Când ai un astfel de om lângă tine, vrei să oferi mereu mai mult, totul!"

- "Pentru istoria Iaşiului, cred că ar fi grozav să triumfăm în Cupa României. Pare mai accesibil acum decât să ajungem în play-off. Asta nu înseamnă că nu vom lupta în cele 4 etape pentru a ajunge în play-off". 

Moldova în 3 idei: "Văd femeile frumoase şi atât"

  1.  "Îmi place foarte mult Iaşiul, oamenii sunt foarte deschişi. Când merg la restaurant, îmi zic în spaniolă: "Jo, benvenido!". Consideră că dacă sunt din Brazilia, portugheza e aproape ca spaniola. Sunt minunaţi!"
  2.  "Aveţi femei foarte frumoase. Sunt căsătorit de 4 ani. Mă uit, dar atât, nu ating pe altcineva decât pe soţia mea. Ştiu că există tentaţii. Eu gândesc doar ziua de azi, sunt dedicat la tot ceea ce este acum în viaţa mea"
  3. "Sincer şi fără supărare, nu-mi place mâncarea moldovenească. Mie îmi place mâncarea simplă, să mi-o prepar eu. "Lăsaţi-mă să-mi fac salata, mâncarea mea!", spun la restaurant, dar nu întotdeauna pot s-o prepar eu. Îmi place orezul simplu, de exemplu, fără altceva. Am mâncat o dată sarmale, OK, dar atât. Prea grele".

"Nu cred că ar fi o mare problemă să lucrez cu un patron ca Gigi Becali, care am înţeles că este un temperament vulcanic. Dacă lasă fotbalistul să joace e OK, totul e să nu-l înnebunească de cap. Bine, dacă joci bine, nu cred că ar putea avea ceva contra" Jo Santos

"Toţi cei care aud că sunt din Brazilia îmi vorbesc despre Rio de Janeiro şi Copacabana. Mai sunt şi alte zone cu frumuseţi şi cu talente în ţara mea!" Jo Santos

"Dacă nu aş fi fost fotbalist, cred că aş fi fost manager. Probabil. Îmi place să îmi asum responsabilităţi şi să-i conduc pe ceilalţi" Jo Santos

5 goluri şi 2 assist-uri are Jo Santos pentru moldoveni în 14 meciuri jucate. A marcat contra lui Dinamo, FC Voluntari, FC Botoşani, Viitorul şi Gaz Metan

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
onduku
onduku  •  22 Ianuarie 2018, 10:52

Pai era si culmea sa nu laude CFR-ul, doar acolo vrea sa ajunga.

florianveress
florianveress  •  22 Ianuarie 2018, 10:06
Postat de forza_csms pe 21 Ianuarie 2018, 23:49

*** *** de penibli. de-acuma toata liga I o transferati la ***? alte intrebari nu mai aveti?

Păi nu trebuie să apară numele mizeriei în fiecare articol? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forza_csms
forza_csms  •  21 Ianuarie 2018, 23:49

*** *** de penibli. de-acuma toata liga I o transferati la ***? alte intrebari nu mai aveti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close