FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Joacă în Derby de România » Nedelcearu a fost iertat după aventura bahică de la națională. Negoiță l-a cerut din nou la echipă

Nedelcearu va avea posibilitatea de a se lupta iar cu fostul său coleg, Gnohere, vândut în iarnă la rivali // FOTO Cristi Preda
Nedelcearu va avea posibilitatea de a se lupta iar cu fostul său coleg, Gnohere, vândut în iarnă la rivali // FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2017 00:00

La insistențele lui Negoiță, lui Nedelcearu i s-a iertat aventura bahică de la naționala U21 și va fi reprimit la prima echipă pentru duelul cu Steaua, de pe 2 aprilie.

Pedeapsa lui Ionuţ Nedelcearu e aproape de final. Stoperul de 20 de ani a fost trimis vinerea trecută la formația secundă a clubului, alături de Patrick Petre și de Alin Dudea, după ce a consumat băuturi alcoolice în avionul ce transporta naţionala de tineret în Spania.

La "party" participase și Vlad Olteanu, care e împrumutat de Dinamo în "B", la Sf. Gheorghe. Sursele Gazetei susţin că Ionuţ Negoiţă a fost cel care a insistat ca în cazul lui Nedelcearu să se facă o concesie , considerându-l foarte important pentru primul "11" al lui Contra.

Finanțatorul ar vrea ca fundașul să evolueze în Derby de România, pe 2 aprilie, când pe Arena Națională sunt anunțați mulţi agenți şi scouteri, iar miza meciului cu Steaua este oricum foarte mare.

"Nede" e unul dintre fotbaliştii pe care Negoiţă speră să îi vândă pe bani mulţi în vară.

3goluri în 25 de meciuri a marcat Nedelcearu în acest sezon de Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  27 Martie 2017, 09:58

Marian Rotariu,are perfecta dreptate.Nu se poate ca la prima greseala sa-i distrugeti ca fotbalisti.Aveti psihologi,metodisti,sefi pe toate structurile,puneti-i la munca,sa dovedeasca ca pot indrepta niste jucatori tineri care au gresit.

1583968508554190
Marian Rotaru  •  27 Martie 2017, 09:04

PAI AR FI CEA MAI MARE PROSTIE, CEA MAI GRASA LIPSA DE TACT SI EDUCATIE. CUM ADICA, TOTI FAC ACELASI LUCRU SI PE UNUL IL IERTI. IERTATI-I PE TOTI MAI OAMENI BUNI CA N-AU OMORAT PE NIMENI. DOMNULE Contra AI UITAT CA SOTIA A VRUT SA DIVORTEZE PENTRU NISTE CHESTII FACUTE DE TINE PE CAND ERAI FOTBALIST. NU MAI FACETI ATATA PE SFINTII! LASATI COPIII SA JOACE FOTBAL!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează