FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL, SÎMBĂTĂ, 21:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Joacă rezervele » Costel Gâlcă va menaja toţi titularii la meciul cu Ceahlăul

Articol de , - Publicat vineri, 22 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 22 august 2014 09:14

Costel Gâlcă va introduce pe teren contra Ceahlăului o echipă complet modificată, doar cu Chipciu titular de drept, întrucît acesta e suspendat pentru returul din Champions League


La finalul meciului cîştigat de Steaua cu Ludogoreţ, Costel Gâlcă deja se gîndea la meciul din campionat cu Ceahlăul, de sîmbătă, de pe Ghencea: "Acum am jucat cu o anumită echipă, în Liga 1 vom folosi alta. Nu e una de rezerve, e una pe care vom miza pentru că trebuie să le dau tuturor celor din lot şansa să joace. Sîntem angrenaţi în mai multe competiţii, importante pentru noi, şi trebuie să facem faţă pe toate fronturile".

Acesta şi-a anunţat deja cei mai importanţi jucători că vor fi menajaţi la meciul cu Ceahlăul, iar pe teren vor fi cei care au prins doar cîteva minute în startul acestui sezon competiţional. "Şi în Liga 1 avem meci important, pe care sîntem obligaţi să-l cîştigăm, dar am mare nevoie de jucătorii importanţi pentru returul din Bulgaria. Nu vreau să riscăm vreo accidentare", le-a transmis antrenorul.
De remarcat că doar doi fotbalişti ai campioanei au jucat în toate cele 4 meciuri din campionat: Arlauskis şi Prepeliţă, iar integralist e doar lituanianul.

34 de înfruntări Steaua-Ceahlăul au avut loc pînă acum: 24 victorii Steaua, 5 remize şi 5 victorii pentru nemţeni

Cum ar putea arăta Steaua cu Ceahlăul
Niţă - Luchin, Aldea, L. Filip, Toşca - Vîlceanu, I. Neagu - Grădinaru, Chipciu, Pîrvulescu - G. Iancu

5 date despre Steaua - Ceahlăul
1. Primul duel a avut loc pe 6 noiembrie 1993, Steaua-Ceahlăul 2-0 (goluri Daniel Prodan şi Basarab Panduru). Pe teren s-a aflat timp de 90 de minute şi Costel Gâlcă.

2. De la revenirea pe prima scenă din 2011, nemţenii au cîştigat un singur joc, pe 20 noiembrie 2011 (Ceahlăul - Steaua 1-0). După acel meci au urmat 5 victorii în dreptul roş-albaştrilor.

3. Singura victorie din contul nemţenilor la Bucureşti s-a consemnat pe 20 februarie 2010, Steaua - Ceahlăul 1-3 (Kapetanos / Onciu, Vasilache, Bădescu).

4. Doar două remize albe s-au consemnat între Steaua şi Ceahlăul, una singură în Bucureşti, pe 5 octombrie 2002.

5. Prima victorie a lui Florin Marin contra Stelei s-a bifat pe 11 august 1997, gol Costel Enache. Bucureştenii veneau după 2-2 la Bruges, în ultimul tur al calificărilor în grupele UCL.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
shab
shab  •  22 August 2014, 17:03
Postat de plischi pe 22 August 2014, 15:14

daca tot vrea sa-si pastreze titularii pentru miercuri, are la dispozitie baieti care nu joaca la sofia, deci tata - iovan, chiriches, gardos, goian - bourceanu, pintilii - chipciu, bokila, galca - piovaccari

Ha, ce amuzant. V-a tam pit foamea, maroniilor, deja nici nu mai stiti ce vorbiti.

shab
shab  •  22 August 2014, 17:00
Postat de zizu pe 22 August 2014, 13:11

Stelistii sunt o specie aparte! sunt asefeni islamistilor!intoleranti,inculti,fanatici(nu in sensul bun)...asemanarea dintre ei si islamisti e mai mult decat izbitoare

Iar asemanarea dintre tine si un re tar dat e incredibila. Ai spune ca sunteti ca doua picaturi de apa. Absolut nicio diferenta.

zizu
zizu  •  22 August 2014, 15:47
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

asa sunt toti sau mare majoritate din ei.....! tari in clanta! orice le ai spune,atata o intorc,o sucesc ca numai pe a lor sa iasa....! pai daca e asa cum spui de ce mama masi va umflati in pene ca steaua a castigat 2 cupe europene....? dupa logica ta....au cam sarit de 15 ani....! zii stelist si....trage apa

Vezi toate comentariile (43)
Comentează