FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Joacă Steaua în Liga Campionilor? » Primeşte sprijin şi de la premierul Victor Ponta: "A fost sancţionat patronul, nu şi echipa"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 08 iunie 2013 10:36

Steaua ar putea fi exclusă din cupele europene după condamnarea lui Gigi Becali din Dosarul Valiza, dar primeşte sprijin de unde se aştepta mai puţin.

Premierul Victor Ponta a declarat ieri la România TV că patronul Stelei a fost sancţionat, iar echipa nu trebuie să păţească ceva pentru că nu a fost găsită vinovată în acest caz: "Sper să n-ajungă nici o valiză pe masa UEFA. Înteleg că banii s-au confiscat, sînt bine-veniţi la buget! Nu doar ca stelist, dar ca român, îmi doresc ca Steaua să rămînă în Divizia A. Nu vă supăraţi pe mine, dar Steaua este un fenomen social.

La cîte necazuri avem, dacă ni se ia şi această plăcere ar fi foarte rău. Nu cunosc şi nu am atribuţii pe partea de legislaţie europeană, dar a fost sancţionat patronul, nu şi echipa", a spus Ponta, conform ziare.com.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (179)
ricco
ricco  •  09 Iunie 2013, 08:58

CINE E 'ponta' PLAN EUROPEAN ???... UN NIMENI, UN FALSIFICATOR / PLAGIATOR AL TEZEI DE DOCTORAT.... CREDE CINEVA CA UEFA VA DA doi bani PE FAPTUL CA ACEST GINDAC de ponta SE DECLARA 'stelist' ???...

danyellle
danyellle  •  08 Iunie 2013, 20:42

tara lui papura-voda in care oricine critica pe oricine, mai grav este ca acesti ziaristi anonimi, care si-ar distruge cariera semnand asemenea ineptii sunt formatori de opinie, care nu se gandesc la interesul national ci doar la interesul lor de moment, ca sa vanda o reclama o vinde si pe masa.

armion
armion  •  08 Iunie 2013, 19:44

Daca se baga si Tonta, atunci se rezolva. Pana atunci stelistii sa mearga la Cinema City Cotroceni ca sa vizioneze Funeralii fericite !

Vezi toate comentariile (179)
Comentează