FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Joacă tare » Negoiță vrea ca Rednic să continue, însă ”Puriul” evită să dea un răspuns concret. Ce așteaptă antrenorul

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2016 00:00

Dinamo era la o semnătură distanță de a-și asigura extinderea contractului cu Mircea Rednic.

Ionuț Negoiță îl dorește în continuare, Ionel Dănciulescu a și mărturisit că "Puriul" ar vrea să meargă mai departe cu "câinii", dar antrenorul de 53 de ani joacă tare. Evită să confirme și amână un răspuns clar până după meciul cu Astra. Aceasta chiar dacă nu are, momentan, o propunere clară din străinătate.

"A fost ocupat" ;)

"E o partidă importantă, e ceea ce contează acum, avem timp până la vară de contract", a comentat tehnicianul. Conducerea e de acord să-i asigure un buget mai consistent de achiziții, suma exactă urmând să se decidă în funcție și de verdictul UEFA vizavi de posibilitatea participării în cupele continentale.

Întrebat, aseară, la DigiSport, de subiect, Rednic a reacționat: "Nu, nu, nu! Alt subiect. Am avut o întâlnire cu domnul Negoiţă săptămâna trecută, a rămas ca până sâmbătă să îmi facă o ofertă. Nu a făcut-o încă, a fost ocupat".

Supărat de "cazul Peteleu"

"Puriul" s-a arătat afectat și de faptul că Dinamo nu i l-a adus pe Andrei Peteleu, pe care și l-a dorit încă din iarnă: "Ceea ce a depins de mine la jucător eu am făcut! S-a și discutat cu el, a venit la București. Nu mai contează detaliile financiare. Eu îl cunoșteam pe Peteleu, se încadra în salariul pe care i-l puteam da. Sunt dezamăgit că nu s-a făcut transferul".

7.000 €este salariul lunar actual al lui Rednic. Dacă va accepta să continue, el va încasa un contract mărit la 10.000

150.000 €ar putea încasa drept bonus tehnicianul dacă o va duce pe Dinamo în grupele Champions League

"A stat bine în apărare"

Steliano Filip a jucat și cu Lituania (1-0), și cu Spania (0-0), integralist contra ibericilor, fiind apreciat tocmai de concurentul pe post, căpitanul "tricolorilor", Răzvan Raț. "Mă bucur că Steliano a stat foarte bine în apărare, nu era meciul în care să-și permită să riște. A jucat chiar foarte bine și a arătat că este o soluție. Mi-ar fi plăcut să fiu și eu pe teren, dar încă sunt nerefăcut, sper să fiu apt în două săptămâni", a comentat Raț. "Steliano poate juca în fața lui Raț inclusiv la Euro, e o soluție bună", a spus Rednic.

"E posibil să rămân"

Eric Bicfalvi dă speranțe dinamoviștilor, fostul golgeter al lui Volin Luțk fiind foarte apreciat după primele luni în Ștefan cel Mare. "Sunt la 70 la sută din capacitate fizică. Mă recuperez după o accidentare și sper să revin cât mai repede pe teren. Este posibil să rămân la Dinamo. Nu pot lua o decizie acum. Vom vedea în vară. Nu exclud să joc în continuare aici. Acum, îmi lipsește omogenitatea, pentru că am venit târziu la echipă. Dinamo e în luptă pentru trei trofee, trebuie să avem încredere. Dintre colegi, îmi plac Anton și Palici", a declarat Eric pentru Dolce Sport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
calinescu_
calinescu_  •  29 Martie 2016, 17:19

IN LOCUL LUI NEGOITZA AS PRELUNGI CONTRACTUL STRAMBULUI DACA TERMINA PE LOCUL 2 SI ADUCE CUPA ....!!!! IN CAZ CONTRAR AR FI MULT MAI BINE SA PLECE SI SA-I IA CU EL PE ANTON , PE KORTOG , PE HANCA SI SA SE DUCA TOTI CU BARTASTOVU LA EL ACASA ....!!!!

bakunin
bakunin  •  29 Martie 2016, 13:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexdin
alexdin  •  29 Martie 2016, 11:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

AI MINTEA SI TE PRICEPI LA FOTBAL EXACT CIT ALA DIN POZA TA

Vezi toate comentariile (13)
Comentează