FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Joao Paulo Andrade: "Copos, sună-mă!"

Articol de , - Publicat marti, 21 iulie 2009 00:00

Portughezul se află în ultimul an de contract cu Porto, care riscă să-l piardă gratis. Pentru a-l cumpăra, rapidiştii ar trebui să renunţe la jumătate din banii pe care-i mai au de primit din transferul lui Săpunaru.

Joao Paulo Andrade e dispus să revină în Giuleşti, dar spune că nimeni de la club nu l-a mai căutat

Unul dintre cei mai buni rapidişti în sezonul trecut, Joao Paulo Andrade, nu şi-a găsit echipă şi ar agrea o revenire în Giuleşti! Fundaşul de 28 de ani s-a întors la Porto după ce împrumutul său în Grant a expirat.

Andrade mai are contract pînă-n vara lui 2010, însă campioana Portugaliei vrea să-l vîndă pentru a nu-l pierde gratis la anul şi i-a fixat un preţ de doar două milioane de euro. Standard Liege şi CFR Cluj au încercat să-l transfere şi, deşi s-au înţeles cu portughezii, totul a picat din cauza salariului cerut de fotbalist, 400.000 de euro pe sezon.

Chiar dacă nu au bani de achiziţii, rapidiştii au o şansă de a-l readuce pe Joao. FC Porto mai are de achitat încă 3,5 milioane de euro în contul transferului lui Săpunaru şi alb-vişiniii ar putea renunţa la două milioane din această sumă în schimbul lui Andrade. Problema salariului se poate rezolva cu restul de 1,5 milioane de euro.

Odată înţeleşi cu Porto, transferul ar fi ca şi realizat pentru că jucătorul e dispus să se întoarcă în Grant. "M-am simţit foarte bine la Rapid şi îmi lipseşte atmosfera de acolo. Păcat că nu m-a mai sunat nimeni. Încă mai aştept un telefon de la Copos. La un moment dat a zis că sînt preferatul lui, acum m-a uitat", le-a zie el foştilor colegi.

6,22 a fost media notelor GSP a lui J. P. Andrade sezonul trecut, a doua de la Rapid, după Spadacio (6,25)

4 goluri şi două pase decisive a reuşit Joao Paulo la Rapid în cele 27 de partide jucate

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
pedrogar
pedrogar  •  21 Iulie 2009, 11:10

Ar fi un mare castig revenirea lui la echipa dar dupa cu il stim noi pe copos nu da asta atatia bani nici pentru nimic in lume. Pacat, asa se face performanta, cu jucatori ca el.

 •  21 Iulie 2009, 09:41

Uite domnne jucator adevaratttttttt!DECI BRAVO ANDRADE!TE ASTEPTAM CU BRATELE DESCHISE IN GIULESTI!

 •  21 Iulie 2009, 09:05

mare pacaaat, unu din ceimai buni jucatori care au jucat vreodata pentru noi

Vezi toate comentariile (9)
Comentează