FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

“Joc cu Steaua!”

Articol de - Publicat vineri, 25 aprilie 2008 00:00

Dănciulescu va purta o mască pentru a putea evolua în derby.

Lovit dur în figură de Dilevski, în minutul 70 al meciului cu Craiova (4-4), Ionel Dăn­ciu­les­cu nu va intra cu Rapid, sîmbătă, însă nici nu concepe să lipsească în faţa Stelei, pe 4 mai, deşi are o fisură de piramidă nazală! Chiar dacă doctorii i-au recomandat să se opereze pentru a nu risca o com­pli­caţie, golgeterul campionatului, cu 18 reuşite, nu acceptă să rateze derby-ul contra Stelei şi va purta o mască specială de protecţie, ur­mînd ca intervenţia chirurgicală să o suporte în pauza competiţională.

Atacantul de 31 de ani, care a marcat de două ori cu Craiova, are dureri mari în urma loviturii primite. “Am o fisură şi sînt pe anti­biotice. Mă doare foarte rău, dar tre­buie să suport, nu am ce face. Vreau nea­pă­rat să joc contra Stelei, nu con­tea­ză că mă doare nasul. Trebuie să ne revanşăm faţă de fani şi să salvăm sezonul. Probabil o să joc cu o mască spe­cială, fac orice e nevoie pentru a fi pe teren”, a zis “Corbul”. Doctorul echipei, Liviu Bătineanu, spune că va face tot ce este omeneşte posibil pentru a-l pune pe picioare pe Dăn­ciulescu: “Lovi­tu­ra primită a fost foarte puternică. După meci, i-a fost îndreptat nasul, însă îi curge în continuare sînge. În nici un caz nu va juca împotriva Rapidului. Încercăm să fie recu­perat cu Steaua”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
 •  28 Aprilie 2008, 20:25

APROPO DE Danciulescu este cel mai bun jucator...si merita sa-i oferii tot ce-i mai bun....si baniii multiii....daca Danciu si bratu e in jocul cu STEAUA:::steaua nu are nici o seansa...FORZAAAAAAA DINAMOOOOOOOOOO

 •  25 Aprilie 2008, 14:21

danciulescu este cel mai mare atacant roman in activitate!!!!yo cred ,ca merita sa fie in lotul largit de la euro!!!sa-i ia piti doar pe cei care merita!!!RESPECT DANCIU!

 •  25 Aprilie 2008, 13:45

respect danciulescu ! .. multumim pentru tot ce ai facut la dinamo, si speram sa mai joci vreo 2-3 ani .. esti un adevarat dinamovist, care joaca cu sufletul .. bravo !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează