FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU PE FACEBOOK

Josh Tudela: "Fug să prind avionul spre România!"

Josh Tudela, Tudela, LA Galaxy
Josh Tudela, Tudela, LA Galaxy

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2010 00:00

La cîteva minute după ce sursele gsp au confirmat că Tudela e fotbalistul aşteptat în Ghencea, reporterii ziarului au început să caute informaţii despre american şi variante de a-l contacta. Una dintre încercări a fost pe Facebook, cea mai mare retea de socializare din lume, cu peste 300 de milioane de membri. Am descoperit profilul lui Josh Tudela, iar mijlocaşul era online! Iată dialogul:

- Bună, Josh, din România sînt. Voiam să te întreb de venirea ta la Steaua....
- Nu pot să cred! Cum ai aflat? Nu pot să comentez pentru că nu se ştiu prea multe. Vorbim cînd ajung în România.

- Cînd ajungi la Bucureşti?
- Nu ştiu, acum cei de la Steaua lucrează să îmi rezolve cu biletele de avion. Nu e nimic stabilit deocamdată, dar vom continua discuţia cînd ajung acolo. Acum trebuie să fug să prind avionul.

- OK, dar...

- Trebuie să ajung în România să vedem ce se concretizează şi apoi voi putea spune mai multe. Mi-a făcut plăcere să discutăm, vorbim cu altă ocazie. Bye!

Iovov vine mîine
Steliştii au finalizat transferul atacantului bulgar Hristo Iovov (32 de ani). Acesta şi-a încheiat conturile cu Levski şi va ajunge mîine la Bucureşti, iar sîmbătă va pleca alături de stelişti în cantonamentul din Antalya. Contractul dintre el şi roş-albaştri se întinde pe 6 luni, iar la vară poate fi prelungit.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (32)
 •  13 Ianuarie 2010, 12:11

Ieri PNTCD a cerut ca fostii lideri comunisti sa aiba pensiile reduse. Am calculat: 98% din populatie sunt la nivel animal. In Romania se poate studia Evolutia deoarece dictatura a separat animalele: comunisti, turnatori care ar trebui sa aiba pensii reduse, astazi investitia in animale nu este rentabila. ://alfastring.tk

 •  12 Ianuarie 2010, 11:48

Incredibil cum fatuca asta are impresia ca penibilitatea asta e vreo mare realizare,de-o inventivitate iesita din comun,cum sa publici asa ceva?Pe mess cand luati interviuri?

jjmihai
jjmihai  •  12 Ianuarie 2010, 11:19

parca seamana cu pozele de pe google, nu? :)

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close