FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, cu gândul la transferuri după ridicarea interdicției » 4 jucători propuși alb-roșilor

Andreias Calcan (centru) ar fi dorit de Dinamo // foto: Imago
Andreias Calcan (centru) ar fi dorit de Dinamo // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2021 18:06 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 18:31

Odată cu ridicarea interdicției de a efectua transferuri, Dinamo a început căutările pentru fotbaliști care să completeze lotul.

Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate, oficialii dinamoviști au fost informați că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a hotărât să le permită din nou să efectueze transferuri. Natural, următorul pas pentru oficialii clubului din Ștefan cel Mare este căutarea de jucători potriviți cu care să fie completat lotul.

În acest scop, 4 nume le-ar fi fost propuse dinamoviștilor. ProSport susține că Fabrice Olinga, Andreas Calcan, Thierry Moutinho și Cristian Ponde ar putea întări ofensiva alb-roșilor.

Patru jucători, propuși la Dinamo 

  • Fabrice Olinga (25 de ani, extremă stânga) este un fotbalist camerunez care a jucat în România la Viitorul, între februarie și iulie 2015. Olinga este liber de contract de la finalul sezonului, ultima sa echipă fiind Mouscron.
  • Andreias Calcan (27 de ani, extremă stânga) este liber de contract după despărțirea din aprilie de Poli Iași. Calcan a mai evoluat în România pentru U Cluj, CSM Râmnicu Vâlcea și Viitorul, iar în străinătate pentru Willem II, Dordrecht, Almere City și Ujpest.
  • Thierry Moutinho (20 de ani, extremă dreapta) este un fost campion al României alături de CFR Cluj și câștigător al Cupei României alături de FCSB. Ultima echipă a lui Moutinho este Cordoba, de care s-a despărțit la finalul stagiunii trecute.
  • Cristian Ponde (26 de ani, atacant) este singurul fotbalist dintre cei 4 care nu a jucat în România până acum. Ponde s-a născut în Portugalia și are dublă cetățenie, română și portugheză. Crescut de Sporting, Ponde a mai jucat la SC Covilha, Karpaty și Grasshoppers.

VIDEO. Iuliu Mureșan, detalii despre viitorul lui Dinamo: „Mi-ar plăcea să vină Badea și Borcea”

Citește mai multe știri din Liga 1:

O echipă din play-off își face stadion nou! Ce capacitate va avea noua arenă

Week-end cu divorțuri la Dinamo! 5 jucători de bază vor să plece » Ce se întâmplă cu Uhrin

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (11)
paolo12
paolo12  •  10 Iulie 2021, 07:29

S-a varsat deja stirea asta!

creeperno115
creeperno115  •  09 Iulie 2021, 22:39

Care inconstienta? Daca vii la club in timpul insolventei si ai 1 luna restante, clubul intra automat in faliment. Jucatorii sunt mai asigurati de bani cu insolventa, decat fara

jedela
jedela  •  09 Iulie 2021, 21:00

*** . Echipa in faliment, jucatorii clubului depun plangeri si tu sa semnezi pt dinamo!?? WOW astept cu nerabdare sa vad ce incostienti vin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează