FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Jucătorii Universității, „prizonieri” în hotelul din Galați. S-au speriat de urgia de afară: „Nu poți deschide o ușă!”

Partida dintre Oțelul Galați și CS Universitatea Craiova, programată duminică, în runda cu numărul 17 din Superliga, ar putea fi amânată. Stadionul din urbea moldoveană este plin de zăpadă, cu puțin peste 6 ore înainte de startul meciului.
Partida dintre Oțelul Galați și CS Universitatea Craiova, programată duminică, în runda cu numărul 17 din Superliga, ar putea fi amânată. Stadionul din urbea moldoveană este plin de zăpadă, cu puțin peste 6 ore înainte de startul meciului.

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 12:34 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 13:49

Oltenii sunt de sâmbătă la Galați, cazați la „Mercure Centrum”, dar n-au putut părăsi hotelul din cauza viscolului foarte puternic. Partida va fi reprogramată, foarte probabil, pentru luni.

Delegația Universității Craiova se află de sâmbătă la Galați. Dar, din cauza vremii potrivnice, în special a viscolului deosebit de puternic, oltenii n-au putut ieși din hotelul „Mercure Centrum”, unde se află cazați. „Nu poți deschide o ușă! Așa de tare bate vântul”, a povestit o sursă a Gazetei din anturajul juveților.

Cătălin Zmărăndescu dezvăluie când s-a produs prima ruptură din relația lui cu Gigi Becali: „Din acel moment mi-a zis să nu mai stau niciodată în spatele lui”
FCSB
Cătălin Zmărăndescu dezvăluie când s-a produs prima ruptură din relația lui cu Gigi Becali: „Din acel moment mi-a zis să nu mai stau niciodată în spatele lui”

Președintele Oțelului, Marian Brăilescu: „Observatorul partidei n-a putut fi contactat, carul de transmisie n-a ajuns”

„Ținem legătura cu oficialii partidei, așteptăm să vedem ce se va întâmpla mai departe și când se va opri situația, ca să putem opera pe stadion. Am încercat să deszăpezim de control o porțiune, dar zăpada s-a pus imediat la loc.

E o situație mai complicată, întrucât sunt drumurile blocate în județele Brăila și Galați. Carul de transmisie al partidei nici nu a ajuns la stadion, nu știm pe unde este. Din ce am înțeles, observatorul de arbitri și ceilalți oficiali ai partidei au ajuns de ieri în Galați (n.r. - sâmbătă), dar observatorul de joc nu a putut fi contactat.

E greu să estimezi ceva concret în acest moment, dacă se va juca sau nu partida. Noi suntem pregătiți de orice situație”, a declarat Marian Brăilescu, președintele Oțelului, pentru GSP.RO.

Foarte probabil se va juca luni, delegația Universității rămâne în oraș

Chiar dacă, la ora 16:00, codul roșu de vreme rea ar urma să fie ridicat, șansele ca partida să se dispute la 17:30, conform programării, sunt minime. Numai instalarea carului de transmisie, aflat și la această oră pe drum, durează două-trei ore. Iar în oraș continuă să ningă abundent.

Din informațiile Gazetei, în condițiile în care meciul va fi cel mai probabil amânat 24 de ore, pentru luni, delegația Universității Craiova va rămâne peste noapte în oraș. La fel, brigada de arbitri condusă de clujeanul Horațiu Feșnic. 

Eșecul cu Voluntari zdruncină lucrurile la Farul » Primele măsuri anunțate de Gică Popescu

Mircea Lucescu vorbește despre pariurile ilegale din fotbal. De ce „deraiază” tinerii: „Știu a cui e vina!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
titiduru22
titiduru22  •  26 Noiembrie 2023, 17:43

Saracii ,sa nu ramana cu sechele dupa asa sperietura :)))

kub4a
kub4a  •  26 Noiembrie 2023, 15:59
Postat de Activistul pe 26 Noiembrie 2023, 14:35

...sau 0-3 la masa verde pentru că Oțelul nu a asigurat condiții decente de disputare a partidei; viscolul putea fi amânat cu o zi, sau măcar cu 2-3 ore :)

Ce mogosean gretos!

kub4a
kub4a  •  26 Noiembrie 2023, 15:58
Postat de 1.fcu pe 26 Noiembrie 2023, 14:42

Acolo sa ramana!

Doamne Ajută!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează