FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Jucătorii Craiovei sunt încântați de Victor Pițurcă: „Are multă personalitate” + „Are grijă de noi”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 15:06

Victor Pițurcă (63 de ani), noul manager general al Craiovei, și-a început de câteva zile activitatea și deja i-a cucerit pe jucători. 

Aceștia s-au declarat încântați de felul în care lucrează fostul selecționer al echipei naționale și au oferit câteva detalii din „casă”. 

„Vrem să învăţăm cât mai mult de la dânsul, pentru că este un antrenor foarte bun şi are o experienţă şi o valoare de necontestat. Se comportă foarte bine, are grijă de noi, ne învaţă ce trebuie şi noi sper să-l ascultăm şi să fim pe aceeaşi cale. Nu neapărat că este exigent, dânsul îl ştiţi şi dumneavoastră, îl cunoaşteţi, impune respect şi cere respect la rândul lui. A fost o perioadă încărcată, dar chiar dacă au fost trei antrenamente pe zi, n-au fost exagerat de grele, adică a fost o perioadă în care am acumulat puţin, acum ne simţim bine şi aşteptăm săptămâna aceasta să pregătim meciul cu FCSB şi să îl câştigăm”, a spus Mihai Roman.

„Mister are multă personalitate şi îmi place foarte mult cum a lucrat în ultimele zile. Au fost foarte grele, dar mergem mai departe. Primele trei zile, am avut trei antrenamente pe zi, a fost o perioadă foarte grea” - Ivan Martic

„Ne descurcăm foarte bine şi la antrenamente şi suntem foarte bucuroşi că îl avem alături de noi. Întotdeauna ne simţim ca nişte elevi, pentru că noi suntem puşi să facem ce ne cere antrenorul. Trebuie să demonstrăm ceea ce ne cere” - Valentin Mihailă

Victor Pițurcă debutează pe banca oltenilor duminică, 15 septembrie, de la ora 21:00, contra FCSB-ului, în cadrul etapei a noua din Liga 1. 

VEZI ȘI:

GSP LIVE / VIDEO+FOTO Cum a agățat-o Cătălin Țîră pe Ilinca Vandici: „Purece i-a dat mesaj de pe telefonul meu și ea a răspuns”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (9)
dansy
dansy  •  11 Septembrie 2019, 15:32
Postat de univ_craiova1 pe 09 Septembrie 2019, 18:28

Tu crezi ca toate 3 sunt la fel!!!????

Esti asa de limitat incat nici sa citesti corect ce au spus jucatorii nu ai inteles.Ei au zis ca au fost trei antrenamente dar nu foarte grele.Apoi vreu sa-ti spun ca Piti sa procedeze asa caci altfel nu are cum sa cunosca jucatorii intr-o perioada asa scurta.Eu am fost la o parte din ele si nu erau axate pe forta ci pe diversitate si schimbari de formule si jucatori.Asa ca taci ca sa ramai filozof!

dansy
dansy  •  11 Septembrie 2019, 15:29
Postat de Robert Damian pe 09 Septembrie 2019, 19:15

Normal ca sunt incantati consumatorii de praz!!S-a dat liber la babaroase,sa vezi de-acum parandarat!!!Si ca desert,pokeras,la linie si risca!!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  11 Septembrie 2019, 15:28
Postat de Dorel Instalatorul pe 09 Septembrie 2019, 20:55

Cum vine asta? ,,Impune respect si cere respect la randul lui,,! Deci si se impune sa fie respectat si si cere sa fie respectat! Dar el cand si pe cine respecta? Treburi oltenesti!

Creierul tau are multi neuroni lipsa daca nu pricepi ce se scrie pe aici!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează