FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASA TG. MUREŞ 1-1

Jucătorii de la Tîrgu Jiu nu şi-au pierdut optimismul: "Cu Grigoraş pe bancă batem la Dinamo!"

Articol de - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 23:39

Gorjenii sînt încrezători că o dată cu revenirea antrenorului suspendat vor veni şi victoriile şi le promit suporterilor cele trei puncte în meciul de la etapa viitoare, de la Bucureşti.

Chiar dacă oltenii nu traversează cel mai bun moment posibil, mijlocaşul Dan Nistor a fost extrem de dur cu contestarii la finalul partidei cu ASA: "Dacă cine zice că n-am fost cei mai buni pe teren sîmbătă seară, că nu am dominat întîlnirea, înseamnă că respectivul s-a uitat la alt meci şi nu înţelege nimic! Am controlat meciul de la cap la coadă şi trebuia să cîştigăm. O vom face etapa viitoare!".

"Sîntem naşii «cîinilor»"
Fotbalistul de 26 de ani e convins că o dată cu revenirea lui Petre Grigoraş pe bancă, după efectuarea suspendării dictate de FRF, vor veni şi rezultatele pentru Pandurii: "Se vede că suferim, iar lipsa domnului Grigoraş se simte. Acum aşteptăm ca dînsul să revină pe bancă, o va face la meciul cu Dinamo şi vom cîştiga cele trei puncte. Cu Grigoraş pe bancă o vom bate pe Dinamo, o să vedeţi!

În ultimele trei întîniri le-am fost net superiori şi de fiecare dată am cîştigat. Sper să facem la fel şi de data asta! Sîntem naşii celor de la Dinamo, trebuie să ne revenim rapid şi să-i batem şi acum! Sperăm să trecem rapid peste pasa asta neagră".

"Trebuia să fim mai sus"
Cu evoluţii bune, dar fără rezultate, Grigoraş spune că gorjenii au avut meciul în mînă în repriza secundă, dar n-au ştiut să profite: "Am făcut un meci frumos, disputat, am jucat foarte bine. Această echipă trebuia să fie mai sus în clasament! Am avut şansa să închidem jocul, să luăm cele trei puncte, însă n-am ştiut să profităm".

3-2, 2-1 şi 2-0 sînt scorurile înregistrate între Pandurii şi Dinamo în ultimele 3 confruntări directe, toate în favoarea oltenilor

"Anul trecut e în trecut, ce contează unde eram acum un an?! Ne interesează viitorul, sperăm să urcăm cît mai sus în clasament" (Dan Nistor, mijlocaş Pandurii)

"A fost un meci nebun, început foarte slab de noi! Gazdele au avut 15 minute de avantaj, cu multe şuturi la poartă. Pînă la urmă, la cum s-a jucat, rezultat este unul echitabil, iar publicul cred că a fost mulţumit" (Cristian Pustai, antrenor ASA)

Pandurii - Parametru - ASA
54% - Posesie - 46%
28 - Şuturi la poartă - 10
8 - Şuturi pe poartă - 5
9 - Cornere - 4
4 - Intervenţii portar - 7

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cristid.
cristid.  •  20 Octombrie 2014, 16:34

Doamne, ce declaratii de Stan si Bran are Dan Nistor :)))

andytheblue
andytheblue  •  20 Octombrie 2014, 13:11

sper sa ii bateti pe caini ! se scufunda de tot ,dar nu cred ca faceti mai mult de un x !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Octombrie 2014, 09:21

ps - dinamo este favorita in acest meci. si sper sa se confirme calculele hartiei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează