FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI DOLCE 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Jucătorii dinamovişti se simt părăsiţi: "Avem probleme de comunicare!" Ce decizie au luat în relaţia cu acţionarii

Luchin e un jucător important al
Luchin e un jucător important al "cîinilor", o voce respectată în vestiar, fundaș convocat cu regularitate și la prima reprezentativă

Articol de , - Publicat duminica, 24 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 februarie 2013 01:14

Dinamoviştii le cer acţionarilor să vină să le explice situaţia clubului, fiindcă se va intra zilele viitoare în 4 luni de restanţe financiare.

La Dinamo se vorbeşte doar de bani. De absenţa lor, de dorinţa jucătorilor şi a angajaţilor de a-şi primi din restanţe, mai ales că la începutul lunii martie se va ajunge la 4 luni de întîrzieri. Fotbaliştii le cer public acţionarilor să vină să le explice situaţia.

"Avem probleme de comunicare şi nu este în interesul nimănui. De vreo patru luni n-am mai văzut nici un acţionar, poate ar fi bine să vorbească şi cu noi, să înţelegem lucrurile. Noi sperăm să nu se ajungă la boicotarea vreunui meci şi ne dorim să fim cu plata salariilor la zi, pentru a ne gîndi exclusiv la fotbal. Oricum, vom face absolut tot ceea ce e posibil ca Dinamo să ajungă şi la vară în Europa", a comentat Srgian Luchin.

Apărătorul roş-albilor a fost completat de Cornel Ţălnar: "Echipa este destul de bine pregătită din toate punctele de vedere. Şi moralul e destul de bun, chiar dacă există acele probleme financiare. Au fost discuţii, dar nu s-a pus niciodată problema ca jucătorii să nu se prezinte la muncă sau să nu intre pe gazon. Chiar ţin să le mulţumesc băieţilor, au obţinut rezultate în această iarnă ce ne dau speranţe pentru retur. Veţi vedea o altă faţă, frumoasă, a lui Dinamo".

2 milioane de euro datorează clubul diverşilor terţi, bani ce trebuie plătiţi pînă la finele lunii martie pentru ca Dinamo să obţină licenţa pentru Liga 1 şi în sezonul viitor

6 victorii a obţinut Dinamo în startul sezonului de primăvară în ultimii 6 ani, marcînd 11 goluri şi încasînd numai unul

1,57 e cota oferită de Gamebookers pentru un succes al roş-albilor diseară. "Stegarii" au o cotă de 5,75 pentru o eventuală victorie

"Cei din conducere ne-au spus că vor ajunge, uşor, uşor, cu salariile la zi. Cred că o să vină şi cineva din conducere să vorbească la Săftica echipei înainte de meciul cu Braşovul" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

"Nu mă gîndesc nici un pic la derby-ul cu Rapid de duminica viitoare. Ne interesează doar victoria cu Braşovul, nu concepem altceva decît să începem cu o victorie, întrucît visăm la locul 3" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"N-am simţit nimic deosebit"
Andrei Cristea a fost în urmă cu 8 ani eroul Stelei în victoria cu Valencia, prin cele două reuşite ce-au egalat situaţia din tur şi le-au permis roş-albaştrilor să-i elimine pe iberici la penaltyuri. Acum, la Dinamo, atacantul de 28 de ani are alte priorităţi: "Sincer, am văzut doar finalul partidei de joi seara. N-am simţit nimic deosebit, acum sînt în Ştefan cel Mare şi trebuie să fac lucrurile să meargă la actuala mea echipă. E tot ceea ce contează pentru mine. Orice victorie e bună pentru Dinamo, nu mă interesează alte formaţii".

Steaua i-a impresionat
Vechi rival al roş-albaştrilor, Cornel Ţălnar s-a văzut nevoit să laude prestaţia Stelei, după eliminarea lui Ajax: "Am văzut o echipă română foarte bună, determinată, a ştiut ce vrea. Bravo! Chiricheş a dat un gol senzaţional. Poate că Steaua a avut şi şansă la anumite faze, fiindcă dacă dădeau olandezii un gol în repriza secundă, altfel se vorbea acum. Dar Steaua a arătat că-i cea mai bună trupă din România. CFR n-a crezut în puterile sale contra lui Inter Milano".

Inbox
- Ropotan şi Tudose sînt doriţi de către Ţălnar: "Lucrurile sînt neclare la ei. Echipa cu care au semnat, Volga Novgorod, nu poate să-i legitimeze, are unele probleme, iar UEFA le-a interzis transferurile. Luni se decide situaţia lor. Noi vrem cel puţin un închizător".
- Chiar dacă Dinamo e invincibilă în acest sezon în Ştefan cel Mare, antrenorul dinamovist a recunoscut: "Mi-aş dori să jucăm meciurile de acasă pe Naţional Arena, e altă emulaţie acolo".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (78)
fcgeo
fcgeo  •  24 Februarie 2013, 19:01

ACESTI "ACTIONARI" AR TREBUI SA INCEAPA SA CAUTE ALTE MINCIUNI PENTRU CA CELE CU SALARIILE LA TIMP NU PREA MAI TIN. TREBUIE ALTCEVA. CEVA NOU.REFERITOR LA PERFORMANTA STELEI,DA ESTE UNA MARE PENTRU FOTBALUL ROMANESC.DAR I-AM TOT AUZIT,PE CEI DIN CONDUCEREA STELEI,FACAND REFERIRI SI COMPARATII INTRE ACEASTA PERFORMANTA SI CEA DIN URMA CU 8 ANI. DAR NU I-AM AUZIT FACAND REFERIRE LA AUTORUL ACELOR 2 GOLURI,CU VALENCIA. SA FIE OARE O SCAPARE SAU LE E RUSINE SA-I PRONUNTE NUMELE?

thumbzilla
thumbzilla  •  24 Februarie 2013, 16:52
Postat de xzx pe 24 Februarie 2013, 14:16

chiar daca pretul este 3 lei sa stii ca suporterii dinamovisti NU vor vinde biletele inaintea meciului cum au facut unii de la 5teaua )))))))

ca sa poti vinde biletul,trebuie sa fie casa inchisa :))) cand vreodata la dinamo?!o sa ajunga biletele la voi cum erau crevetii pe vremea lui ceausescu.ti-i dadea gratis cand cumparai altceva :))

catalin_2704
catalin_2704  •  24 Februarie 2013, 16:48
Postat de neuer1606 pe 24 Februarie 2013, 12:36

Poate ai treaba si te retinem?!

POATE VREI SA AJUNGI LA MECI SI TE TINEM DE VORBA...FUGI REPEDE SA PRINZI BILETE....ca sti ca jucati cu casa inchisa!.:))

Vezi toate comentariile (78)
Comentează