FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Jucătorii doriţi de Dinamo de la Guimaraes se lasă greu convinşi

Anderson (stanga) nu e mulțumit de salariul oferit de Dinamo, 120.000 de euro pe an Foto: Reuters
Anderson (stanga) nu e mulțumit de salariul oferit de Dinamo, 120.000 de euro pe an Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2012 15:32

Plecat la ”cumpărături” în Portugalia, Liviu Ciobotariu încearcă să aducă la Dinamo trei jucători de la Vitoria Guimaraes. Este vorba de fundaşul stînga Anderson, de mijlocaşul central Joao Alves şi de atacantul Targino. Primele discuţii nu au dat rezultate. Dacă şefii clubului lusitan par mai deschişi afacerii, fotbaliştii sînt reticenţi. Iată fiecare caz în parte, tratat de cotidianul ”O Jogo” într-o pagină întreagă.

ANDERSON. ”Ciobotariu este nebun după el”, a scris ”O Jogo”, însă ”propunerea iniţială a românilor nu l-au sensibilizat deloc pe brazilian”. Concluzia: Dinamo trebuie să crească sensibil oferta, altfel nu-şi va atinge scopul”. Acelaşi ziar a indicat că ”înainte de Vitoria, Anderson a jucat în Rusia, la Terek Groznîi, şi nu a fost prea încîntat de acea experienţă în Est. La final de contract în vară, el ar vrea mai degrabă să rămînă la Guimaraes. Doar o propunere mult mai bună de la Dinamo i-ar putea schimba ideile”.

JOAO ALVES. ”Guimaraes a confirmat tratativele, dar nu agreează varianta lui Dinamo, un împrumut pînă în iunie cu opţiune de cumpărare. La fel şi jucătorul. El s-a arătat deschis propunerii, dar vrea ceva mai sigur”, a notat ”O Jogo”. Potrivit acestuia, ”cazul Alves pare mai uşor de rezolvat, echipa avînd soluţii de înlocuire. O decizie e aşteptată pînă la sfîrşitul săptămînii, deoarece Ciobotariu vrea să-l ia pe jucător în primul stagiu de pregătire”.

TARGINO. De regulă rezervă la Vitoria, atacantul portughez ”nu este un obiectiv prioritar pentru Dinamo, care caută fundaş stînga şi mijlocaş. Totuşi, dacă cele două cluburi se înţeleg, jucătorul n-ar avea nimic împotrivă. Momentan, e în aşteptare şi pretinde că are mai multe oferte”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
mooh
mooh  •  17 Ianuarie 2012, 23:21
Postat de jiji_ssheepyard pe 17 Ianuarie 2012, 19:24

CFR marfa sau CFR calatori ?

O sa vedeti la vara...

jiji_ssheepyard
jiji_ssheepyard  •  17 Ianuarie 2012, 19:24
Postat de mooh pe 17 Ianuarie 2012, 16:26

in romania doar CFR conteaza !

CFR marfa sau CFR calatori ?

l0gan_1
l0gan_1  •  17 Ianuarie 2012, 19:08

si acuma cans suntem aproape de a castiga campionatu ne zgarcim !!incredebil daca era porumboiu in situatia asta lua 2 3 jucatori cu nume si cu bani si inchidea campionatu pe cand noi trebe sa cautam ieftin moca chiar degeaba !!!!incredibila conducerea asta !!!luati ma sepsi sau salajean otleu si am terminat totul!!!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează