FOTBAL  »  Superliga  »  SURPRIZĂ

GALERIE FOTO Jucătorii Petrolului, moment de neuitat pentru un puști care iubește fotbalul și mașinile: „Găsesc frumosul în cel mai mic lucru”

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 11:00 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 11:26

Trei dintre jucătorii Petrolului, Valentin Țicu, Seniko Doua și Mario Bratu, au fost protagoniștii unei surprize pentru un fan al echipei prahovene. Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV, ediție ce va fi difuzată în această seară de la 21:30.

Echipa reality show-ul a ajuns la Ploiești unde l-a cunoscut pe Daniel Cîrlig și bunicul lui. Cei doi locuiesc într-un apartament nerenovat de ani de zile, dar în ciuda greutăților, puștiul recunoaște că este unul dintre cei mai veseli din clasa lui:

Vin cu glumele, vin fericit. Găsesc frumosul în cel mai mic lucru. Este mai bine să răzi decât să plângi
- Daniel Cîrlig

Pe lângă școală, acesta are două pasiuni majore: mașinile și fotbalul.

„Vreau să mă descurc bine la juniorat și să ajung jucător profesionist de fotbal, să mă duc la Petrolul. Cu banii strânși din fotbal, să-mi deschid atelierul meu – să repar eu mașinile”, spune Daniel în cadrul emisiunii.

+7 FOTO

Aflând de dragostea pe care o are față de Petrolul Ploiești, Dragoș Bucur, realizatorul emisiunii de la Pro TV i-a pregătit acestuia o mare surpriză majoră. 

L-a dus la karting alături de trei dintre jucătorii echipei sale preferate: Valentin Țicu, Seniko Doua și Mario Bratu.

„Mă bucur că am reușit să-l facem mai fericit și să-i oferim o șansă mai bună, de a avea o viață mai ușoară. Aprecierile mele bunicului că a ales să aibă grijă de el. Îmi doresc pentru el să reușească în viață și să aibă o viață ușoară și sănătoasă”, a fost mesajul lui Valentin Țicu.

Cei trei i-au oferit puștiului un tricou cu autografe, dar și minge. „Sincer, nu mă așteptam. Când au dat căștile jos, am rămas și eu blocat. Asta da surpriză, foarte mare și frumoasă”, a fost mesajul bunicul la final.

Dar care e povestea lui Daniel? „M-am născut în Spania, unde am stat timp de 2 ani cu părinții mei. Mama și tata au decis să venim în România, la bunicul meu. Apoi, tatăl meu a găsit un apartament, ne-am mutat acolo, am stat jumate de an, mama a divorțat de tatăl meu, a găsit pe altcineva”, povestește puștiul.

Îmi lipseau unele lucruri și am vrut să merg la tatăl meu. Am stat la el la cazare, apoi am stat la mătușa mea. Îmi lipsea mama, nu aveam pe cineva aproape, cineva legat de mine, sufletește
- Daniel Cîrlig

Citește și:

„Zburam cu avioane de armată, de cărat tancuri! Am avut contracte de jumătate de milion de dolari”. Experiență incredibilă pentru un sportiv român în Rusia
PRIETENII LUI OVIDIU
„Zburam cu avioane de armată, de cărat tancuri! Am avut contracte de jumătate de milion de dolari”. Experiență incredibilă pentru un sportiv român în Rusia
Transfer incredibil în România! „M-au cumpărat pe un vagon de tablă!” + poveste genială cu Ioanițoaia: „Nu se poate, domne! Cum, ochelaristul?!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Transfer incredibil în România! „M-au cumpărat pe un vagon de tablă!” + poveste genială cu Ioanițoaia: „Nu se poate, domne! Cum, ochelaristul?!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează