FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTING VASLUI-OLIMPIA STÎNILEŞTI 5-0 (2-0)

Jucătorii Vasluiului au evoluat în “Judeţeana”

Articol de - Publicat luni, 18 mai 2009 00:00

Agitaţie pe “San Siro” de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui. Micuţa tribună, de numai 150 de locuri, a fost plină ochi luni seara. Nu era vorba de vreun meci de liga I, ci de unul de liga…judeţeană.

Echipa a doua a lui FC Vaslui are ambiţii de promovare, iar antrenorul Costinel Botez a solicitat întăriri de la Viorel Moldovan pentru ca obiectivul să fie atins. Astfel, în faţa anonimilor de la Olimpia Stînileşti, aduşi de la munca pămîntului, au apărut o parte din stelele galben-verzilor.

Kirovski, Balaur, Puia, Nemanja Jovanovic, Buhăescu, Markovic, mai tînărul Papp şi secundul Cristi Dulca au uitat pentru mai bine de o oră de durităţile din fotbalul mare, fiind nevoiţi sî accepte provocarea ligii a patra, unde nu prea a fost loc de faze spectacol, ci de multă transpiraţie, oamenii lui Moldovan fiind alergaţi serios de amatorii de la Stănileşti.

Dacă în prima ligă, atacanţii Vasluiului nu prea au reuşit să perforeze poarta adversă, de această dată golurile au intrat pe bandă. Balul a fost deschis de Balaur, a urmat Kirovski, completat de Buhăescu, pentru ca rezultatul final să fie stabilit de Nemanja Jovanovic, cu o dublă.

“Nu sunt mulţumit de evoluţia lor. E prea puţin pentru un asemenea nivel. Au marcat ei, dar în faţa unui asemenea adversar şi eu înscriam”, a spus Viorel Moldovan, care a vizionat meciul alături de finanţatorul Adrian Porumboiu, venit direct de la Cannes. După Stănileşti, pentru galben-verzi urmează o nouă provocare, Haiducii Vaslui, considerat a fi derby-ul seriei, ce se va disputa joi, 21 mai, de la ora 18.00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  20 Mai 2009, 12:57

cabanos nu mai posta pe`aici ... ca si`asa esti rezerva =)

 •  20 Mai 2009, 00:54

pt unii dintre "serioshii" jucatori de la f c vaslui care vor sa isi arate valoarea in meciul cu haiducii..."serios....ii arat targa...si ii zic ca viata e mai frumoasa pe picioarele tale"

 •  19 Mai 2009, 23:28

la LPS LA 17.30 SE JOAK

Vezi toate comentariile (9)
Comentează